Workshops

Workshop "Tesla 7 Kleuren Chakra Energie"

Werk met de oneindige kracht van de  7 gekleurde Tesla Chakra plaatjes, voor eigen gebruik en/of professionele inzet bij anderen, mens en dier.

Workshop op 30 april + 17 september

Veel mensen kennen de helende werking van de Tesla platen en hangers alsmede de anti-EMF stralingsproducten al en zijn er zeer tevreden over.

Nu zijn er de 7 Chakra kleuren corresponderende ronde plaatjes die je afzonderlijk of in zijn geheel kan inzetten.

Tijdens de workshop leer je hoe je ze voor jezelf en/of voor anderen kunt gebruiken, hoe ze werken en waarvoor. Een paar voorbeelden zijn: healing touch mens en dier, aromatherapie, psychotherapie, qigong, yoga, alle vormen van massages and fysiotherapie voor mens en dier, meditatie, mindfullness, TTouch, alle vormen van energetische therapie/quantum therapie, breathwork en ga zo maar door.

Cursusinhoud

Aan bod komt o.a:

  • Hoe en waarvoor kan ik de gekleurde Chakra plaatjes inzetten
  • Hoe gemakkelijk zijn ze in gebruik
  • Wat zijn chakra's en waar zijn ze aan gelinkt in het lichaam en de geest
  • Waar staat Tesla energie voor en wat doet het met een individu
  • Wat is de link tussen energie, frequentie en het lichaam
  • Wat is de betekenis van de kleur in genezing
  • Hoe werk ik met de set van 7 in zijn geheel
  • Bij welke soort therapie kan ik de plaatjes inzetten en hoe

Kosten

De workshop "Tesla 7 kleuren Chakra Plaatjes" kost 75,00 euro p.p. voor circa 3 uur. Tijdens de workshop kunt u vrijblijvend met de plaatjes werken. Via de website kunnen ze apart of als set worden aangeschaft. Als u deelneemt aan de workshop plus de gehele set aankoopt ontvangt u als extra zeer uitvoerige informatie over hoe de set in te zetten. Zie de webwinkel voor meer info onder Tesla Energie

Op 11 september wordt de Tesla Workshop gehouden van 12:00 tot 15:00. Deze middag zal snel vol zitten aangezien ik de groep klein wil houden om iedereen de benodigde aandacht te kunnen geven. Wacht dus niet te lang met aanmelden of mail als je wil deelnemen maar deze datum niet uit komt. De meeste workshops vinden plaats zonder dat ze op de site terug te vinden zijn omdat ik ze in onderling overleg bepaal. Een datum kan ook in overleg met de deelnemers bepaald worden als je een workshop bij jou thuis wilt organiseren.

Bij interesse kun je je aanmelden via  

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.