Workshops

Life Reset staat voor een zeer krachtige start van het loslaten van herhalend Karma. Het is een diepgaand programma in het neutraliseren van de negatieve gedachten, overtuigingen en patronen die steeds weer opduiken in ons hoofd en hart. Deze overtuigingen kunnen betrekking hebben op alle gebieden in je leven: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, seksueel, financieel, werk, enz.
Ze blokkeren je om de juiste keuzes te maken voor jou, je hartenwensen en voor jouw specifiek doel in dit leven.

Elk moment, elke dag kunnen we ons leven beginnen te leven zoals het hoort. In vrijheid van keuze, vrij van patronen, geloofsovertuigingen en overtuigingen die diep in ons liggen en die ons belemmeren om gezond te leven in vreugde en liefde voor ons zelf en onze geliefden.
Deze blokkades komen voort uit onze kindertijd, maar ook uit onze voorouders. Het zijn de dingen waar niet over gesproken is, die niet vergeven zijn en die we doorkrijgen via ons DNA. Deze sessies werken op een epi-genetisch niveau wat betekent dat het dna-schakelaars aan en uit kan zetten en je dus minder kwetsbaar maakt op alle niveaus. De functie van een gen verandert zonder dat de DNA code verandert. Je gedrag beïnvloedt je lichamelijke processen en door de lading te neutraliseren van die zeer oude blokkades in je systeem  krijg je de kans om tot je volle potentie te komen, je volle kracht, je soevereiniteit.

We moeten beginnen met het schoonmaken van ons diepste zelf om het daarna door onderhoud vrij te kunnen houden van stof en vuil.
De grootste resultaten komen uit echte eerlijkheid naar onszelf toe. Overtuigingen en patronen van welke aard dan ook, kunnen NIET worden beargumenteerd of weggepraat. Onze geest is onze vijand totdat het onze bondgenoot wordt. Met Life Reset sessies laat je de lading van je negatieve gedachten en overtuigingen los uit je energetische, fysieke en zielen informatie. Je zult het onmiddellijk voelen en laag voor laag zullen we ze weg laten vloeien tot vrijheid, vrede en liefde in jezelf.

Binnen Life Reset zullen we de meest voorkomende onderwerpen meenemen zoals eigenwaarde, vertrouwen, verlies, zelf-sabotage, alleen voelen, bedrog, zelfbeeld, controle problemen, familie patronen, fysieke patronen, maar we zullen ook kijken naar de zeer persoonlijke specifieke kwesties.

Begin te investeren in je toekomst en dus ook in de toekomst van al je dierbaren om je heen. De wereld veranderen begint altijd bij jezelf. Het is nu DE tijd om je eigen script te kunnen gaan schrijven en te bepalen hoe je mooiste toekomst eruit ziet.

Life Reset is een één op één persoonlijke benadering en bestaat uit 5 sessies per telefoon of in persoon als dat mogelijk is.

 

Prijs

Om je te ondersteunen is de prijs nu verlaagd: In plaats van € 375 kun je kiezen om € 325 te betalen of om € 375 te betalen en een extra sessie te ontvangen die je zelf kunt gebruiken of weggeven aan een vriend of familielid.

  • Klik voor life reset kortingsprijs (€ 325)

  • Klik voor life reset + bonussessie (€ 375)

 

 

 

5 April 2020

Animal Spirit Workshop Aroma therapieStap in de wereld van geur en natuurlijke medicijnen.

Wil jij je ook goed voelen, gezond zijn en volwassenen, kind en dier kunnen helpen bij alledaagse fysieke en emotionele problemen?
Wil je liever op een natuurlijke manier verkoudheid, pijn, vermoeidheid, emoties, stress of andere gezondheidsklachten verlichten?
Wil je een poetsmiddel dat bio is en 99% bacteriën doodt?

Stap dan in de wereld van Young Living essentiële oliën, ze zijn puur natuur en kunnen bijna je gehele medicijnkast vervangen met natuurlijke middelen.
Tijdens de workshop leer je hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze werken.

2020 Maart 21

Animal Spirit Workshop hondentaal begrijpen en toepassenDe workshop "Hondentaal begrijpen en toepassen" is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt.

Wil je ook op een begrijpelijke manier met uw hond communiceren qua lichaamstaal? Wil je respect en vertrouwen van uw hond winnen en met je gevoel leren werken in plaats van overheersing en controle? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan.

NIEUW  1 daagse workshop voor beginners  op 22 maart 2020

Animal Spirit Workshop Intuïtief communiceren met dierenWil je ook intuïtief communiceren leren met je eigen en andere dieren kom dan deze cursus van Animal Spirit volgen in Gezondheidscentrum Calma in Koningsbosch.
Ik geef de cursus in kleine groepjes en dit gebeurt per cursus in 2 cursusdagen en nu dus ook een 1daagse workshop op verzoek van velen.

Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. En er is genoeg tijd om iedereen individueel te begeleiden. Je band met dieren zal enorm versterkt worden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan waar je in je dagelijkse leven in de omgang met mensen en situaties veel voordeel zal hebben. Je "onderbuik gevoel" zal sterker ontwikkelen.

Cursusdata en dus ook de startdata worden in overleg bepaald en dat kan door de week of in het weekend zijn of beiden.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.