Workshops

2 NOVEMBER 2019

If you want to soar in life, you must learn how to F.L.Y. (First Love Yourself), - Mark Sterling


De workshop richt zich op het ontdekken van jouw kracht om je mooiste, meest inspirerende, liefdevolle en motiverende zelf te zijn.
In deze workshop leer je verschillende tools, tips, oefeningen en technieken zodat je de deur opent naar onvoorwaardelijke zelfliefde voor jezelf, naar jezelf en van jezelf naar anderen toe.
Deze krachtige zelfliefde processen zijn samengesteld door Janet Bray Atwood, gedeeld met jou door Lolita Reid en helpen al duizenden mensen om gelukkiger, gezonder en vol vitaliteit te leven ... Nu is het jouw beurt !!

3 november 2019

Ben je klaar voor meer vreugde en voldoening in je leven?

Wil je heel erg duidelijk krijgen welke zaken in jouw leven het meest belangrijk voor je zijn?

Wil je met meer passie leven?

Ben je er klaar voor om de brug te slaan tussen waar je op dit moment staat en waar je zou willen zijn?

Als je je passies duidelijk krijgt - die dingen die voor jou het belangrijkst zijn - en je gaat deze passies volledig leven, zal dat vele onderdelen in je leven versterken zoals:

GEZONDHEID - GELUK - WERK - FAMILIE - RELATIES en nog veel meer

 

EN, je passies fungeren als een  "INNERLIJKE GPS"  voor de keuzes die je maakt in je leven. Maar wat als je nu niet weet wat je echte passies en interesses zijn?

 

16 november 2019

Animal Spirit Workshop Aroma therapieStap in de wereld van geur en natuurlijke medicijnen.

Wil jij je ook goed voelen, gezond zijn en volwassenen, kind en dier kunnen helpen bij alledaagse fysieke en emotionele problemen?
Wil je liever op een natuurlijke manier verkoudheid, pijn, vermoeidheid, emoties, stress of andere gezondheidsklachten verlichten?
Wil je een poetsmiddel dat bio is en 99% bacteriën doodt?

Stap dan in de wereld van Young Living essentiële oliën, ze zijn puur natuur en kunnen bijna je gehele medicijnkast vervangen met natuurlijke middelen.
Tijdens de workshop leer je hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze werken.

NIEUW  1 daagse workshop voor beginners  op 24 november!!!!

Animal Spirit Workshop Intuïtief communiceren met dierenWil je ook intuïtief communiceren leren met je eigen en andere dieren kom dan deze cursus van Animal Spirit volgen in Gezondheidscentrum Calma in Koningsbosch.
Ik geef de cursus in kleine groepjes en dit gebeurt per cursus in 2 cursusdagen en nu dus ook een 1daagse workshop op verzoek van velen.

Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. En er is genoeg tijd om iedereen individueel te begeleiden. Je band met dieren zal enorm versterkt worden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan waar je in je dagelijkse leven in de omgang met mensen en situaties veel voordeel zal hebben. Je "onderbuik gevoel" zal sterker ontwikkelen.

Cursusdata en dus ook de startdata worden in overleg bepaald en dat kan door de week of in het weekend zijn of beiden.

14 december 2019

Animal Spirit Workshop hondentaal begrijpen en toepassenDe workshop "Hondentaal begrijpen en toepassen" is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt.

Wil je ook op een begrijpelijke manier met uw hond communiceren qua lichaamstaal? Wil je respect en vertrouwen van uw hond winnen en met je gevoel leren werken in plaats van overheersing en controle? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.