Workshops

Animal Spirit Workshop hondentaal begrijpen en toepassen2 april + 4 juni + 19 november De workshop "Hondentaal begrijpen en toepassen" is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt.

Wil je ook op een begrijpelijke manier met uw hond communiceren qua lichaamstaal? Wil je respect en vertrouwen van uw hond winnen en met je gevoel leren werken in plaats van overheersing en controle? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan.

Werk met de oneindige kracht van de  7 gekleurde Tesla Chakra plaatjes, voor eigen gebruik en/of professionele inzet bij anderen, mens en dier.

Workshop op 30 april + 17 september

Veel mensen kennen de helende werking van de Tesla platen en hangers alsmede de anti-EMF stralingsproducten al en zijn er zeer tevreden over.

Nu zijn er de 7 Chakra kleuren corresponderende ronde plaatjes die je afzonderlijk of in zijn geheel kan inzetten.

Tijdens de workshop leer je hoe je ze voor jezelf en/of voor anderen kunt gebruiken, hoe ze werken en waarvoor. Een paar voorbeelden zijn: healing touch mens en dier, aromatherapie, psychotherapie, qigong, yoga, alle vormen van massages and fysiotherapie voor mens en dier, meditatie, mindfullness, TTouch, alle vormen van energetische therapie/quantum therapie, breathwork en ga zo maar door.

NIEUW  1 daagse workshop voor beginners 28 mei + 5 november email me voor de 2-daagse cursus

 

Animal Spirit Workshop Intuïtief communiceren met dierenWil je ook intuïtief sterker worden en op deze manier leren communiceren met je eigen en andere dieren kom dan deze cursus van Animal Spirit volgen in Gezondheidscentrum Calma in Koningsbosch.
Ik geef de cursus in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers en dit gebeurt per cursus in 2 cursusdagen en nu dus ook een 1daagse workshop op verzoek van velen.

Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. En er is genoeg tijd om iedereen individueel te begeleiden. Je band met dieren zal enorm versterkt worden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan waar je in je dagelijkse leven in de omgang met mensen en situaties veel voordeel zal hebben. Je "onderbuik gevoel" zal sterker ontwikkelen.

Cursusdata en dus ook de startdata worden in overleg bepaald en dat kan door de week of in het weekend zijn of beiden.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.