the Emotion Code & the Body Code system

the Emotion Code & the Body Code system

The Body Code System

is een systeem ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson en is geschikt voor mens en dier. Hij heeft dit systeem over een periode van 21 jaar ontwikkeld op basis van werken met ziThe Body Code Systemjn patiënten in zijn praktijk.

The Body Code System is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor ziekte en gezondheidsklachten te vinden en deze te behandelen.

The Body Code Systeem  gaat er vanuit dat ziekte en gezondheidsklachten kunnen ontstaan door de
ziekmakende werking van ziektekiemen, structurele onevenwichtigheden in het lichaam, aanwezigheid van giftige stoffen, voedingstekorten, energetische onevenwichtigheden, (vastgezette) emoties en verstoringen in de samenwerking tussen organen en klieren in het lichaam.

De Body Code System is vooral ontwikkeld om de gezondheid en welzijn te verbeteren en ziekte te voorkomen.

Binnen het Body Code System worden de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten op een energetische wijze opgespoord en verwijderd. Eenmaal verwijderd komen ze niet meer terug. Ons energetisch lichaam draagt alle informatie met zich mee en kan dus ook de oorzaak en oplossing aandragen. Een belangrijk onderdeel van The Body Code System is het Emotion Code System.

Waarom The Emotion Code?

 1. vastzittende emoties in het lichaam op te sporen
 2. vastzittende emoties te verwijderen

The Emotion Code, ook voor mens en dier is een makkelijke en snelle techniek om op energetische wijze de vastzittende emoties in het lichaam op te sporen endeze vervolgens te verwijderen. Deze geblokkeerde emoties kunnen je immuunsysteem verzwakken, de gezonde werking van organen en weefsels in je lichaam ondermijnen, pijn, vermoeidheid en ziekte veroorzaken.

Wat is de Emotie Code?

We hebben allemaal emotionele bagage verzameld in de loop van het leven. Deze emotionele bagage ligt opgeslagen in je onderbewustzijn. De energie van intense emotionele gebeurtenissen die je hebt beleefd zitten vast in ons fysieke lichaam. Deze energieën storen het normale energieveld van het lichaam, veroorzaken pijn, slecht functioneren van organen, allerlei ziektes en zijn de drijvende kracht achter P.T.S.D .(post traumatische stress disorder), depressies, angsten en fobieën. Mensen voelen vaak dat er emotionele problemen zijn maar weten niet hoe ervan af te komen. Wanneer je emoties zoals chronische stress, verdriet, boosheid en angst ervaart, dan verdwijnen deze krachtige emoties soms niet als vanzelf. Ze blijven in jouw lichaam achter. Ook kan er een hartmuur opgebouwd worden gedurende het leven die een schijn van veiligheid geeft maar die vooruitgang en blijheid en openheid tegenhoudt.

Gevolgen van geblokkeerde emoties

 1. immuunsysteem verzwakken
 2. de gezonde werking van organen en weefsels in je lichaam ondermijnen
 3. pijn, vermoeidheid en ziekte veroorzaken

Dit kan resulteren in verminderde vitaliteit, vermoeidheid, pijn, depressie, angst of gewoon het onvermogen om een gelukkig leven te leiden. Hieronder een opsomming van omstandigheden die vaak geblokkeerde emoties tot gevolg hebben. 

The Body Code System - ChartWaardoor ontstaan emotionele blokkades?

 • Verlies van een geliefd iemand
 • Scheiding of relatieproblemen
 • Financiële problemen
 • Huiselijk of werkgerelateerde stress
 • Abortus of miskraam
 • Fysieke ongelukken
 • Fysieke of emotionele gevechten
 • Fysieke, mentale, verbale of seksuele mishandeling
 • Negatieve zelfpraat
 • Negatieve gedachten over jezelf of iemand anders
 • Langdurige stress
 • Afwijzing
 • Mentale ziekten
 • Gevoelens van onwaardig zijn
 • Negeren van gevoelens
 • Verwaarlozing of in de steek gelaten zijn

Ervaringen met The Emotion Code & the Body Code

De meeste mensen zijn verbaasd om te zien hoe gemakkelijk het is om ze los te laten en hoe anders ze zich voelen na het verwijderen ervan. Vaak verdwijnen fysieke klachten spontaan als emotionele blokkades weggehaald zijn. Onder sommige ziektebeelden zitten altijd emotionele blokkades. Aangezien je tijdens je hele leven nogal wat onderlinggende emoties en fysieke oorzaken verzameld,  zijn er meestal ook meerdere behandelingen nodig. 

Per behandeling kunnen wel vaak meerder klachten worden behandeld. Het lichaam geeft per zitting zelf aan hoeveel onderliggende oorzaken opgeruimd kunnen worden. De effecten zijn meteen merkbaar, fysiek alsook emotioneel! Deze methoden kan dus ook op afstand gegeven worden, we hoeven niet fysiek samen te zijn. Het enige dat u merkt als ik u een behandeling geef is dat de pijnklachten meteen verminderen en de negatieve emoties snel verdwijnen. Het lichaam kan nog dagenlang doorwerken om de losgelaten oorzaken en emoties op te ruimen.

Body Code en/of Emotion code behandeling kost

Op afstand 75 euro
Een behandeling met the Emotion Code en/of the Body Code  kan op afstand worden gegeven.. Aangezien je tijdens je hele leven nogal wat onderlinggende emoties en fysieke oorzaken verzameld,  zijn er meestal ook meerdere behandelingen nodig. Per behandeling kunnen wel vaak meerder klachten worden behandeld. Het lichaam geeft per zitting zelf aan hoeveel onderliggende oorzaken opgeruimd kunnen worden. De effecten zijn meteen merkbaar, fysiek alsook emotioneel! Deze methoden wordt dus op afstand gegeven, we hoeven niet fysiek samen te zijn. Het enige dat u merkt als ik u een behandeling geef is dat de pijnklachten meteen verminderen en de negatieve emoties snel verdwijnen. Het lichaam kan nog dagenlang doorwerken om de losgelaten oorzaken en emoties op te ruimen. Na een behandeling krijgt u feedback indien nodig per email.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.