Tesla energie

Energie geïnspireerd door Nikola Tesla

Tesla Energie

Ondertussen heeft bijna iedereen wel eens gehoord van Tesla. Nikola Tesla 10 juli 1856 - 7 januari 1943  was een  Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige.  Hij wordt gezien als een van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden. Nikola Tesla is bij het grote publiek vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator en wisselstroomelektromotor maar heeft verder 700 uitvindingen op zijn naam staan! Een paar voorbeelden: radio/afstandsbedieing/fluoriscerend licht/radar locatie/röntgen fotografie zonder straling/tachometer/turbine zonder schoepen/electron microscoop/draadloze energetische transmissie/energetische disks (purpur plaatjes). 

Tesla

 Tesla stelt net als vele andere "nieuwe wetenschappers" dat alles in deze stoffelijke wereld bestaat uit energie met een individuele vibratiefrequentie voor mens, dier en materie.  Dit wordt ‘levensenergie’ genoemd, die verantwoordelijk is voor de synchroniciteit en harmonie van het universum.  Deze energie is van levensbelang! De persoonlijke vibratiefrequentie van ieder individu kan verstoord raken door bijvoorbeeld een ongeval, stress, scheiding enz. Dit soort negatieve invloeden openbaren zich doorgaans op de zwakkere plekken in het lichaam, in de vorm van lichamelijke of emotionele klachten en pijn.

Paarse Energie plaatjes; een door Nikola Tesla geïnspireerd product om negatieve vibraties terug te dringen. zodat u in harmonie kunt komen met uzelf en de kosmos en weer op de juiste vibratiefrequentie kunt gaan functioneren. Wat zijn Paarse Energie plaatjes? De werking van de Paarse Energie plaatjes valt het best te vergelijken met vrije energie, gebaseerd op de bekende energie van negatieve ionen en geanodiseerd (elektrolytisch geoxideerd) met de kleur violet, het heilzame deel van het kleurenspectrum. De aluminium platen hebben een uitgekiende (zeshoekige) innerlijke kristalstructuur meegekregen en de atoomstructuur van de aluminium plaatjes is zodanig veranderd, dat de plaatjes resoneren met de hoogfrequentie vibratie van de levensenergie. Rondom de plaatjes wordt daardoor een energieveld gecreëerd waarmee door osmose alle materiële substanties worden doordrongen. Deze energie is zeer heilzaam voor alles wat leeft……. plant, dier of mens en kan beschouwd worden als ‘positieve energie’.Het ‘energieniveau’ van de levensenergie kan gemeten worden m.b.v. de radiometrische methode of de GDV camera. De Paarse Energie plaatjes verhogen langzaam maar zeker de vibratiefrequentie van de gebruiker en toegepast verbetert het enerzijds de kwaliteit van dranken en voeding, laadt het sieraden en edelstenen op en maakt deze schoon. Anderzijds zijn de plaatjes effectief om te dragen, ze vitaliseren het lichaam en lokaal toegepast werken ze als een prima pijnbestrijder.  De Paarse Energie plaatjes hebben verschillende bewerkingen ondergaan en inmiddels is bekend, dat zij meer dan 25 jaar hun bijzondere werking behouden.Over de gehele wereld worden Paarse Energie plaatjes gebruikt. Meer dan een half miljoen plaatjes zijn reeds middels ‘mond op mond reclame’ verkocht. Door met het Paarse Energie plaatje te experimenteren kunt u ervaren hoe voedsel opgewaardeerd wordt en de smaak duidelijk is verbeterd  hoe ongemakken snel en effectief bestreden worden hoe u zich energieker gaat voelen en beter kunt slapen.

aanbiedingsetpurpurplatteDe Purpur plaatjes zijn dus voor mens en dier en voeding, water, stenen en ga zo maar door te gebruiken. Eten en drinken heeft een half uur nodig om tot optimaal energetische frequentie te komen waardoor het qua voedingswaarde en energie het meeste oplevert. Heeft men pijn, ziekte of emotionele klachten kan men het plaatje in zijn broekzak meedragen of 's nachts onder het kussen leggen. Zo kan het ook voor het dier worden gebruikt, om zijn voedsel en water energetisch te vergroten of bij fysieke en/of gedragsmatige oftewel emotionele klachten onder zijn slaapplek te leggen overdag of s' nachts. De Tesla plaatjes zijn er in groot formaat 21 x 21 cm (87,50 euro) en in klein formaat 8,5 x 3,5cm (34,50 euro). Ook kun je kiezen voor de startersset van 1 x groot + 1 x kleine plaat. Kosten voor de totaalset bedragen 109,95 euro exclusief verzendkosten.

Buiten de plaatjes zijn er ook  disks (hangers) die mens en dier om kunnen hangen. Ze zijn 2,7 cm diameter, ook in de kleur purpur en kosten 21,50 euro exclusief verzenkosten. tcdk27purpur 150

Daarnaast werk ik nog met de Crystalium Disk zelfklevend voor GSM, Tablet en andere apparaten om electro smog tegen te gaan. Deze kost 25,50 euro exclusief verzendkosten.

Kijk in de webshop voor alle Tesla producten uit Zwitserland.crystaliumdiskblumedeslebens

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.