Tesla 7 Chakra Energy

Tesla 7 Chakra Energy behandeling

Wat is de Tesla 7 Chakra behandeling?

Deze behandeling is een eigen creatie van al mijn kennis en ervaring verenigd in een behandeling die in alle tijd en dimensies plaats vindt. In deze behandeling worden alle 7 Tesla gekleurde chakra plaatjes ingezet om een sterke extra dimensie te geven aan het energetisch lichaam. Het is een totale behandeling van het lichamelijke, emotionele, mentale en alle andere vlakken binnen het eterische spirituele veld waar al je informatie in ligt opgeslagen.

Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam  wordt je lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.

Een balans van het hele systeem is de basis en een must voor genezing van lichaam en geest. Alle afzonderlijke chakra zijn gekoppeld aan essentiële organen en endocriene klieren. Ze zijn centra van bewustzijn die gekoppeld zijn aan het individu zijn personaliteit en spiritualiteit. En dit laatste, spiritualiteit, moet gezien worden als de mate van groei en verantwoordelijkheid in je leven naar jezelf toe en de buitenwereld.

Het werken met gekleurde Tesla plaatjes geeft extra dimensies aan de totale behandeling. Het inzetten van kleur in healing sessies gaat terug naar de Egyptenaren en komt steeds weer terug door de eeuwen heen.

Iedere kleur heeft zijn eigen golflengte en als je weet dat alles energie en licht is en dus elektriciteit en vibratie is, kun je je voorstellen dat je met specifieke golflengtes ook zeer specifiek kunt werken.

Tesla: If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.

Jouw hele fysieke en energetische lichaam bestaat dus uit licht (kleur) en frequentie. De frequentie bepaald uiteindelijk de manifestatie van jouw lichaam. De toestand van je gedachten, emoties en overtuigingen bepalen dus hoe je lichaam functioneert.

Alle kleuren hebben een eigen effect op het lichaam en toch zijn ze allemaal met elkaar verbonden. Ze werken allemaal samen om te verlichten, reinigen, opbouwen en genezen.

Wat kost een Tesla 7 Chakra behandeling?

Een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben en dus vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent, kost 75 euro per behandeling.
U krijgt dan een terugkoppeling per email. Een behandeling in persoon in de praktijk kost 85 euro.


 

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.