Healing touch voor mensen

Healing Touch voor mensen

Wat is Healing Touch voor mensen?

Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan binnen de gezondheidszorg in Amerika. Vertaald betekent Healing Touch 'helende aanraking'. Het is inmiddels iedereen bekend dat energetische therapie het zelfgenezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook rondom ons lichaam stroomt energie die helpt meer in balans te komen. Je kunt deze energie ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt zien. Energie is onder diverse namen bekend, zoals Chi in de Chinese medische traditie, Prana uit de Indiase filosofie en bio-plasma energie in de moderne wetenschappen.

In de U.S.A. is Healing Touch vooral onder verpleegkundigen en verzorgenden wijd verspreid. Ook in hospice huizen past men Healing Touch toe. Healing gaat immers verder dan het oog reikt.

De effecten van een Healing Touch behandeling

Healing Touch...

  • creëert lichamelijke en geestelijke balans 
  • versterkt je immuunsysteem
  • bestrijdt ernstige vermoeidheid, geeft meer energie
  • helpt herstellen na operatie of ziekte
  • bevordert de genezing wonden, botten, onstekingen, gewrichtsklachten etc.
  • vergroot de kwaliteit van leven  tijdens intensieve medische behandelingen zoals chemotherapie, radiotherapie of andere medicijngebruik  
  • vermindert angst en stress
  • verlicht acute en chronische hoofd- of rugpijn
  • verlicht hormonale klachten
  • etc.

Wat kost een Healing Touch behandeling

Een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben en dus vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent, kost 75 euro per behandeling.
U krijgt dan een terugkoppeling per email.
In de prijs inbegrepen zijn de gebruikte Young Living essentiële oliën (aromatherapie). Die gebruik ik dus ook bij afstandsbehandeling. De essentiële oliën van Young Living geven een totale lichamelijk ondersteuning en boost bij elke specifieke individuele hulpvraag. Wilt u meer aromatherapie dan gebruikt is bij Healing Touch alleen,  kijk dan even bij het kopje aromatherapie naar de Raindrop behandeling.

 

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.