Healing touch voor mensen

Raindrop Therapy (voor mensen)

Wellness de luxe met de Raindrop Therapie

De Raindrop Therapy voor mensen is een uitgebreide aromatische gezondheidsbehandeling. De Raindrop behandeling duurt een uur en er worden 10 verschillende oliën ingezet via vitaflex onder de voeten en over de gehele rug. Een super behandeling die nog lang nawerkt! Het resultaat is voor iedereen individueel maar het geeft aan iedereen die hem ondergaat een algehele boost van lichaam en geest. 

raindrop oils young livingDe effecten van de Raindrop Therapy

De Raindrop Techniek stimuleert op celniveau via essentiële oliën (aromatherapie) al je organen, botten en spieren. Hierbij krijgt het immuunsysteem een boost, creëer je structurele balans en maak je het mogelijk om giftige stoffen of ziektes los te laten waar ze zich ook bevinden in het lichaam. Het bevordert een goede en constante nachtrust, is pijnstillend, versterkt je rug (spieren, botten en wervels), geeft totale ontspanning zowel fysiek als emotioneel, bevordert herstel bij burnout en werkt voor ieder individu daar waar het nodig is.


Wat kost een Raindrop behandeling?

Raindrop Technique oils

Een Raindrop behandeling wordt gegeven in Calma te Kerkstraat 108 in Koningsbosch.  Calma is het gezondheidscentrum van Dr. Korthals. De Raindrop behandeling duurt een uur en kost 95 euro.
In de prijs inbegrepen zijn de gebruikte Young Living essentiële oliën (aromatherapie). Deze essentiële oliën geven een totale lichamelijk ondersteuning en boost bij welk euvel dan ook. Toch liever een "gewone" Healing Touch behandeling? Kijk dan even bij het kopje Healing Touch voor mensen.

 

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.