Healing touch voor mensen

Wat is Healing Touch voor mensen?

Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan binnen de gezondheidszorg in Amerika. Vertaald betekent Healing Touch 'helende aanraking'. Het is inmiddels iedereen bekend dat energetische therapie het zelfgenezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook rondom ons lichaam stroomt energie die helpt meer in balans te komen. Je kunt deze energie ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt zien. Energie is onder diverse namen bekend, zoals Chi in de Chinese medische traditie, Prana uit de Indiase filosofie en bio-plasma energie in de moderne wetenschappen.

In de U.S.A. is Healing Touch vooral onder verpleegkundigen en verzorgenden wijd verspreid. Ook in hospice huizen past men Healing Touch toe. Healing gaat immers verder dan het oog reikt.

De effecten van een Healing Touch behandeling

Healing Touch...

  • creëert lichamelijke en geestelijke balans 
  • versterkt je immuunsysteem
  • bestrijdt ernstige vermoeidheid, geeft meer energie
  • helpt herstellen na operatie of ziekte
  • bevordert de genezing wonden, botten, onstekingen, gewrichtsklachten etc.
  • vergroot de kwaliteit van leven  tijdens intensieve medische behandelingen zoals chemotherapie, radiotherapie of andere medicijngebruik  
  • vermindert angst en stress
  • verlicht acute en chronische hoofd- of rugpijn
  • verlicht hormonale klachten
  • etc.

Wat kost een Healing Touch behandeling

Een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben en dus vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent, kost 75 euro per behandeling.
U krijgt dan een terugkoppeling per email.
In de prijs inbegrepen zijn de gebruikte Young Living essentiële oliën (aromatherapie). Die gebruik ik dus ook bij afstandsbehandeling. De essentiële oliën van Young Living geven een totale lichamelijk ondersteuning en boost bij elke specifieke individuele hulpvraag. Wilt u meer aromatherapie dan gebruikt is bij Healing Touch alleen,  kijk dan even bij het kopje aromatherapie naar de Raindrop behandeling.

 

Wellness de luxe met de Raindrop Therapie

De Raindrop Therapy voor mensen is een uitgebreide aromatische gezondheidsbehandeling. De Raindrop behandeling duurt een uur en er worden 10 verschillende oliën ingezet via vitaflex onder de voeten en over de gehele rug. Een super behandeling die nog lang nawerkt! Het resultaat is voor iedereen individueel maar het geeft aan iedereen die hem ondergaat een algehele boost van lichaam en geest. 

raindrop oils young livingDe effecten van de Raindrop Therapy

De Raindrop Techniek stimuleert op celniveau via essentiële oliën (aromatherapie) al je organen, botten en spieren. Hierbij krijgt het immuunsysteem een boost, creëer je structurele balans en maak je het mogelijk om giftige stoffen of ziektes los te laten waar ze zich ook bevinden in het lichaam. Het bevordert een goede en constante nachtrust, is pijnstillend, versterkt je rug (spieren, botten en wervels), geeft totale ontspanning zowel fysiek als emotioneel, bevordert herstel bij burnout en werkt voor ieder individu daar waar het nodig is.


Wat kost een Raindrop behandeling?

Raindrop Technique oils

Een Raindrop behandeling wordt gegeven in Calma te Kerkstraat 108 in Koningsbosch.  Calma is het gezondheidscentrum van Dr. Korthals. De Raindrop behandeling duurt een uur en kost 95 euro.
In de prijs inbegrepen zijn de gebruikte Young Living essentiële oliën (aromatherapie). Deze essentiële oliën geven een totale lichamelijk ondersteuning en boost bij welk euvel dan ook. Toch liever een "gewone" Healing Touch behandeling? Kijk dan even bij het kopje Healing Touch voor mensen.

 

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.