Healing touch voor dieren

Kitty & Canine Raindrop techniek

Kitty & Canine Raindrop techniek: Healing Touch "de Luxe" voor katten en honden

kitty raindropBij elke Healing Touch voor dieren behandeling maak ik gebruik van essentiële oliën van Young Living (aromatherapie).
Er bestaat een speciale meer uitgebreide aromatherapie behandeling, nl. de Kitty Raindrop, waarbij 9 of meerdere zwaar verdunde oliën bij een dier worden aangebracht om het gehele systeem een boost te geven.

Deze Kitty Raindrop techniek is een aangepaste versie van de Raindrop Therapy bij mensen. Bij de menselijke techniek wordt namelijk gebruik maakt van 9 onverdunde verschillende oliën, die voor dieren in hoeveelheid en in werking vaak te heftig zijn. De vellige Kitty Raindrop maakt dus gebruik van 9 of meer verdunde oliën en is helemaal toegespitst op het dier. Dit geldt voor hond en kat maar ook paard.

Kosten van de Kitty & Canine Raindrop behandeling voor dieren

Een Kitty Raindrop behandeling kost 95,00 euro

Wat zijn de effecten van de Kitty & Canine Raindrop Techniek

De Kitty & Canine Raindrop stimuleert het immuunsysteem o.a. door detox, zorgt voor structurele balans, pijn verlichting, zuivert en versterkt de energetische balans en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het dier. Deze techniek kan ingezet bij trauma, botbreuken, ziekte, emotionele disbalans, verdriet, verwonding, pijnlijke gewrichten en spieren, stress en angst en nog veel meer. Bij paarden en honden is het zeer succesvol bij gangwerkproblemen en de pijn die zich hier vaak bij voordoet.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.