Healing touch voor dieren

Thumbprint Balance (bij dieren)

Thumbprint Balance: Healing Touch "de Luxe"

Bij bijna elke Healing Touch voor dieren behandeling maak ik gebruik van essentiële oliën van Young Living (aromatherapie).
Er bestaat een speciale meer uitgebreide aromatherapie behandeling, nl. de Thumbprint Balance, waarbij 5 of meerdere oliën bij een dier worden aangebracht om het gehele syteem een boost te geven. Ook worden er afhankelijk van het individu extra aanvullingen gegeven.

thumbprintDeze Thumbprint Balance techniek is de speciaal door Carol Komitor van Healing Touch for Animals voor dieren ontwikkelde versie van de Raindrop Therapy bij mensen. Bij de menselijke techniek wordt namelijk gebruik maakt van 9 verschillende oliën, die voor dieren in aantal en in werking vaak te heftig zijn. De velige Thumbprint Balance maakt dus gebruik van 5 of meer speciale oliën en is helemaal toegespitst op het dier. Ook worden bepaalde oliën bij dieren verdund toegepast.

De effecten van de Thumbprint Balance

De Thumbprint Balance stimuleert het immuunsysteem o.a. door detox, zorgt voor structurele balans, pijn verlichting, zuivert en versterkt de energetische balans en stimuleert het zelfgenezend vermogen van een individu. Deze techniek kan ingezet bij trauma, botbreuken, ziekte, emotionele disbalans, verdriet, verwonding, pijnlijke gewrichten en spieren, stress en angst en nog veel meer.

Prijs

Een Thumbprint Balance behandeling kost 95,00 euro

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.