Healing touch voor dieren

Wat is Healing Touch voor Dieren?

Healing Touch voor Dieren is een energieveld therapie, een energetiche behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van Healing Touch voor Dieren zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen.
Healing Touch voor Dieren kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen.

Een dier voelt de intentie en het effect van de Healing Touch behandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische aanrakingen. Zij voelen direct dat je het goed met ze voorhebt, en kunnen zodoende ook makkelijk oud trauma loslaten.

Hoe vaak?

Twee of drie consulten kunnen je dier een geheel nieuw perspectief geven. Vaak is het wel zo dat dieren liever op afstand worden behandeld en ik dus niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Voor dieren die mensen niet graag dicht bij zich willen hebben of niet graag betast willen worden of liever niet te lang, is een afstandsbehandeling een betere keuze. Doordat je er niet fysiek bij bent is de focus van het dier op die manier ook gemakkelijker vol te houden.

Er is ook absoluut geen verschil in uitwerking tussen "hands on" Healing Touch behandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed maar soms is de afstandsbehandeling dus een betere keuze.

Indicaties / hulpvraag

 • Het kan op alle soorten dieren en voor elke aandoening gebruikt worden. Healing Touch verbetert het immuunsysteem en de totale conditie van het dier. Ook kan het  heel gericht ingezet worden, bijvoorbeeld bij een verwonding of herstel na een operatie.
  Healing Touch voor Dieren wordt vaak in aanvulling op traditionele diergeneeskundige zorg gegeven om zo een optimale gezondheidszorg voor onze dieren te bieden.

healingtouchanimals2Het effect van Healing Touch for Animals

Healing Touch voor Dieren...

 • helpt een dier zijn taak te begrijpen en het geschikte gedrag te laten zien
 • versterkt de band tussen mens en dier
 • vermindert stess en angst
 • ondersteunt een dier bij verwonding, ziekte, fysiek en emotinoneel trauma
 • geeft een belangrijke ondersteuning bij kanker en andere chronische ziektes
 • brengt vertouwen en zekerheid bij training en competitie
 • ondersteunt acceptatie en rust bij overlijden
 • etc. etc

De kosten van een Healing Touch voor Dieren behandeling

Een consult op afstand kost 75,00 euro, waarbij ik uw dier dus vanuit mijn praktijk op afstand behandel. Inbegrepen is uiteraard een uitgebreide terugkoppeling.


Een consult bij u thuis kost 85,00 euro plus reistijd/kosten 75 cent p/km.
In de behandeling zit de gebruikte essentiële oliën van Young Living meegerekend. Deze hoogwaardige essentiële oliën gebruik ik zowel op locatie als bij behandelingen op afstand.
Dit geldt ook voor de uitgebreide Thumbprint Balance behandeling, die kost 85,00 per behandeling. Hierbij worden 5 of meer verschillende Young Living oliën aangebracht op het dier. Deze geven een totale lichamelijk ondersteuning en boost bij welk euvel dan ook.

Opleiding / certificering

Healing Touch for Animals biedt 4 levels opleiding plus een Advanced Proficiancy en een Certificerings traject. Na alle levels en de AP te hebben gedaan ben ik sinds 2012  ook gecertificeerd Healing Touch voor Dieren therapeute. In 2018 heb ik hercertificering gehaald.

{slider Lees meer over de Opleiding tot HTA Therapeut|closed}

certified HTA practitionerAls certified practitioner van Healing Touch for Animals® (voluit: Komitor Healing Method Inc./ Healing Touch for Animals® (HTA/KHM)) is het mijn missie om "dieren te helpen met hun gezondheid en welbevinden door het geven van energetische interventies en een dieper contact tussen mensen en dieren te bewerkstelligen".

De HTA/KHM technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts voor een medische behandeling!

Links

http://www.healingtouchforanimals.com/Marjolein-van-Vlodrop_a/323.htm

http://www.healingtouchvoordieren.nl/hta-therapeuten.html

 

Thumbprint Balance: Healing Touch "de Luxe"

Bij bijna elke Healing Touch voor dieren behandeling maak ik gebruik van essentiële oliën van Young Living (aromatherapie).
Er bestaat een speciale meer uitgebreide aromatherapie behandeling, nl. de Thumbprint Balance, waarbij 5 of meerdere oliën bij een dier worden aangebracht om het gehele syteem een boost te geven. Ook worden er afhankelijk van het individu extra aanvullingen gegeven.

thumbprintDeze Thumbprint Balance techniek is de speciaal door Carol Komitor van Healing Touch for Animals voor dieren ontwikkelde versie van de Raindrop Therapy bij mensen. Bij de menselijke techniek wordt namelijk gebruik maakt van 9 verschillende oliën, die voor dieren in aantal en in werking vaak te heftig zijn. De velige Thumbprint Balance maakt dus gebruik van 5 of meer speciale oliën en is helemaal toegespitst op het dier. Ook worden bepaalde oliën bij dieren verdund toegepast.

De effecten van de Thumbprint Balance

De Thumbprint Balance stimuleert het immuunsysteem o.a. door detox, zorgt voor structurele balans, pijn verlichting, zuivert en versterkt de energetische balans en stimuleert het zelfgenezend vermogen van een individu. Deze techniek kan ingezet bij trauma, botbreuken, ziekte, emotionele disbalans, verdriet, verwonding, pijnlijke gewrichten en spieren, stress en angst en nog veel meer.

Prijs

Een Thumbprint Balance behandeling kost 95,00 euro

Kitty & Canine Raindrop techniek: Healing Touch "de Luxe" voor katten en honden

kitty raindropBij elke Healing Touch voor dieren behandeling maak ik gebruik van essentiële oliën van Young Living (aromatherapie).
Er bestaat een speciale meer uitgebreide aromatherapie behandeling, nl. de Kitty Raindrop, waarbij 9 of meerdere zwaar verdunde oliën bij een dier worden aangebracht om het gehele systeem een boost te geven.

Deze Kitty Raindrop techniek is een aangepaste versie van de Raindrop Therapy bij mensen. Bij de menselijke techniek wordt namelijk gebruik maakt van 9 onverdunde verschillende oliën, die voor dieren in hoeveelheid en in werking vaak te heftig zijn. De vellige Kitty Raindrop maakt dus gebruik van 9 of meer verdunde oliën en is helemaal toegespitst op het dier. Dit geldt voor hond en kat maar ook paard.

Kosten van de Kitty & Canine Raindrop behandeling voor dieren

Een Kitty Raindrop behandeling kost 95,00 euro

Wat zijn de effecten van de Kitty & Canine Raindrop Techniek

De Kitty & Canine Raindrop stimuleert het immuunsysteem o.a. door detox, zorgt voor structurele balans, pijn verlichting, zuivert en versterkt de energetische balans en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het dier. Deze techniek kan ingezet bij trauma, botbreuken, ziekte, emotionele disbalans, verdriet, verwonding, pijnlijke gewrichten en spieren, stress en angst en nog veel meer. Bij paarden en honden is het zeer succesvol bij gangwerkproblemen en de pijn die zich hier vaak bij voordoet.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.