Empowerment Day

Empowerment Day

Animal Spirit Empowerment DayEmpowerment Day- een unieke inspirerende dag geheel bepaald door de deelnemers zelf!

16 april + 1 oktober + 3 november

Een nieuw concept om de beste versie van jezelf te creëren op alle gebieden van je leven. Een dag om je hoogste potentieel te laten ontwaken. Alle kracht ligt in ons en het is een proces van loslaten en bewuster te leven dat dit mogelijk maakt.

Waarom een nieuw concept? Omdat ik weet dat alles individueel is en daarom wil ik de deelnemers de kracht geven om de dag in te vullen met hun behoeften. Hoe mooi en effectief is dat!

Hoe gaat dit in zijn werk? De deelnemers zullen vooraf hun onderwerpen/hulpvragen doorgeven maar mogen ook gedurende de Empowerment Day zelf nog met aanvullende kwesties komen. Het wordt niet alleen een dag vol vraag en antwoord maar ook een ervaringsvolle dag.

Enkele voorgestelde onderwerpen/hulpvragen:
-Relatie met jezelf, je lichaam en de omgeving - Fysieke en emotionele gezondheid - Herhalende patronen in gezondheid en relaties - Trauma loslaten - Stress - Hart gebaseerd leven - Actie versus Reactie - Controle - Intuïtie - Geloofssysteem - Zelfliefde en zelfzorg - Manifesteren - Verantwoordelijkheid en Eerlijkheid - Bewustzijnsverhoging - Verwachtingspatroon en Hechtingen - Vraag en Antwoord

Animal Spirit Empowerment DayTijdens de dag zelf zal ik kennis en vaardigheden inbrengen om inzicht en ervaring te geven in het maken van veranderingen en het loslaten van patronen en blokkades op alle niveaus van lichaam, geest en hart. Allemaal ontworpen om blijvende verandering teweeg te brengen. We zullen ook onderliggende oude overtuigingen, emoties en gedachten loslaten, zodat je ruimte en vrijheid creëert om je leven anders te leven dan voorheen. Begin een leven met meer positiviteit, energie, vrije wil, intuïtie, liefde en een hoger bewustzijn om het leven te leiden waarvoor je hier bent. We zullen je aangeboren vermogen wakker maken om je hart, ziel en lichaam te helen.

Houd je genoeg van jezelf om dit pad samen met mij te bewandelen doe dan mee aan een Empowerment Day. Elke nieuwe Empowerment Day zal anders zijn, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers. De groep zal intiem klein worden gehouden zodat iedereen voldoende aandacht voor zijn hulpvragen zal krijgen. Het wordt gehouden in Gezondheidscentrum Calma in Koningsbosch, van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs is 150 euro en alle eten en drinken zijn inbegrepen.


Geef je op via en investeer in je transformatie.

Ik ben zeer enthousiast, geïnspireerd en kijk er echt naar uit om deze reis samen met jou te maken.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.