Ancestral healing

Ancestral Healing

Met Ancestral Healing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het gelijk op te ruimen. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt net gelijk van je af. Deze methode is de meest effectieve en diepgaande methode om mee te werken en ik ben super dankbaar hiervoor.

Het energetisch lichaam (ziel) slaat alles op wat je ooit ook maar heb meegemaakt en als iets niet opgeruimd wordt blijft het opgeslagen en wordt het zelfs doorgegeven naar volgende generaties. Dit zit letterlijk in je DNA/Epigenetics! Bewezen is bijvoorbeeld in de epigenetics dat gedrag wordt doorgegeven generatie op generatie totdat iemand het heft in handen neemt om dit te veranderen. DNA kan absoluut worden veranderd dus, continue. Je eigen gedrag, leefwijzen en het opruimen van “karma” van jezelf en je voorgangers helpen hier enorm in. Het mooie ook nog is dat degene die Ancestral Healing doet, dit niet alleen voor zichzelf doet maar voor iedereen die aan hem verbonden was en is. Hoe mooi is dat. Het is een domino effect dat achteruit en ook vooruit werkt. Ja, je kunt inderdaad je toekomst hiermee veranderen. 

Hoe vaak is het niet zo dat patronen zich maar blijven herhalen en hoe hard je je best ook doet om bijvoorbeeld positief te denken maar het blijft maar terug komen? Hoe vaak komen mensen niet in een gedrag dat sterk lijkt op dat van hun ouders, hoe ze ook hun best deden om dat juist net te vermijden. En zo kan ik blijven doorgaan met zeer herkenbare facetten van het leven , totdat je het heft in eigen handen neemt.

Ancestral Healing is effectief in zijn simpliciteit en ik raad het iedereen aan die het beste uit zichzelf wil halen, fysieke en geestelijke gezondheid wil ervaren, vrijheid en rust wil ervaren die je nieuwe mogelijkheden doet en voelt beleven het leven te leven te leiden zoals je altijd heb gewild en waar je ook eigen voor bent geboren.

Wat kost een Ancestral Healing behandeling:

  • Een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben en dus vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent, kost 75 euro per behandeling.
    Deze zal plaats vinden per telefoon waarbij u mij belt op mijn huisnummer of via skype.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.