Anaflora remedies

Anaflora bloesem remedies

naar de webshopVrij nieuw in Nederland en Europa zijn de Anaflora Bloesem Remedies voor dieren en de mensen die van ze houden, samengesteld en gemaakt door Sharon Callahan en haar dieren. Een bijzondere vrouw met bijzondere gaven. Zij heeft meer dan 200 enkelvoudige remedies ontwikkeld voor mensen maar ook speciaal voor dieren en zelfs dierspecifieke remedies dus speciaal voor paar, kat, hond etc. Door het grote assortiment kun je zeer specifiek een gevoel, emotie c.q. gedrag en de onderliggende oorzaak aanpakken maar ook gezondheidsprobleem behandelen. De Anaflora bloesems op maat worden gemaakt op het moment dat ze besteld worden en worden dus intuitief voor mens of dier gemaakt. Anaflora flesjes hebben een inhoud van 30ml.

"Formules": kant en klare Anaflora bloesem remedies

Anaflora bloesem remedies heeft naast de enkelvoudige bloesemremedies een groot aantal kant en klare formules ontwikkeld die als eerste-hulpmiddel ingezet kunnen worden. U kunt op basis van de beschrijving zelf uitzoeken en bepalen welke u in zou willen zetten voor uw dier of uzelf. De formules hebben een zeer positieve invloed op lichaam en geest van het dier maar ook de mens waar het dier bij hoort als deze de Anaflora ook mee innemen. Anaflora remedies kunnen namelijk samen met het dier ingenomen worden (dit hoeft echter niet perse) zodat het effect nog sterker wordt. U kunt ook meerdere Anaflora formules inzetten en dan om de week wissen van formule. Uiteraard kunt u als mens ook een formule uitzoeken voor zichzelf uitzoeken.

Op maat gemaakte Anaflora bloesemremedies, speciaal voor uw dier (en/of uzelf!)

Kunt u niet goed bepalen welke kant en klare formule u zelf zou moeten inzetten of wilt u een nog gerichtere aanpak voor uw dier dan kunt u een op maat gemaakte Anaflora remedie voor het specifieke individu (dier of mens) ontvangen. Daarvoor stuurt u een email met informatie en foto van het dier en/of uzelf en via intuïtief contact wordt de remedie bepaald. In de webshop kunt deze terugvinden als allereerste item.

Bijna iedereen heeft wel eens van remedies gehoord zoals van Bach bloesems, Bach remedies of Rescue Remedy maar omdat Anaflora zeer vele malen uitgebreider is en je daardoor veel individueler kunt werken en ook speciaal voor dieren is ontwikkeld, is Animal Spirit overgestapt van Bach naar Anaflora omdat de ervaring heeft uitgewezen dat ze doeltreffender zijn.

De geestelijke toestand van mens en dier speelt een belangrijke rol in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte. Met  Anaflora remedies pak je ook de oorzaak aan in plaats alleen het gevolg.

"Flower essences are liquid prayers, mantras from heaven.
When offering flower essences to an animal,
ask the heart and soul of the flowers 
to heal the heart and soul of the animal"
 - Sharon Callahan

EEN AANTAL VOORBEELDEN OM ANAFLORA IN TE ZETTEN:

veranderingen zoals verhuizen, uit logeren, gezinsuitbreiding, herplaatsing, verlatingsangst, paniek, heimwee, angst voor onweer, vuurwerk, auto's, brommers of andere zaken, gedragsproblemen, als aanvullende zorg of ondersteuning bij een ziekte, na een operatie of verwonding, onzindelijkheid, emotionele trauma’s, shock, grote stress, onverdraagzaamheid, apathie, lusteloosheid, depressie, te onderdanig zijn, nervositeit, wagenziekte, overbezorgdheid, bezitterigheid, jaloezie, verlegen of onzeker gedrag, overgevoeligheid, angstagressie, sterven/euthanasie , maar er zijn nog veel meer aanleiding om Anaflora in te zetten.

WAT KOST EEN ANAFLORA?
  • een Anaflora Formule 30ml: €29,95
  • Anaflora Tick Mist 120ml: €49,95
  • een op maat gemaakte Anaflora 30ml (samengesteld voor een dier of mens): €49,95
  • GEEN VERZENDKOSTEN

Een Anaflora bloesem remedie heeft geen negatief effect en kun je nooit overdoseren dus zeer veilig in gebruik. 

Bij ieder flesje ontvang je er een duidelijke gebruiksaanwijzing van Animal Spirit bij. Over het algemeen heeft een individu 2 à 3 maal daags 3 druppels nodig en daarmee doe je tot wel 8 weken met een flesje.

De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Animal Spirit Betaalmethodes

© 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.