hallo lieve mensen,

Het symbool van de Levensbloem is een van de meest fascinerende, bekende en erkende geometrische symbolen binnen de magische wereld van de Heilige Geometrie. Dit speciale symbool vertegenwoordigt de cyclus van het leven. Men gelooft dat binnen dit symbool, de meest betekenisvolle en heilige patronen van ons universum als geheel liggen.

Van de levensbloem wordt gezegd dat het de basissjabloon is voor de hele schepping. Veel significante geometrische vormen worden gevonden in de levensbloem, inclusief andere heilige vormen zoals de Platonische Solids, Metatron's Kubus, en de Merkaba.

De levensbloem symboliseert de schepping en herinnert eraan dat alles verenigd is, voortkomend uit dezelfde blauwdruk. Velen geloven dat het symbool het basisontwerp van alles in het leven laat zien, van de configuratie van het atoom tot de basis van elke levensvorm en elk ding in het bestaan.

De levensbloem is een visuele voorstelling van de verbindingen tussen alle levende wezens en het leven zelf. Het patroon stelt voor dat al het leven voortkomt uit één bron, net zoals de cirkels voortkomen uit de ene centrale cirkel. Het vertegenwoordigt de mathematische en logische orde van de natuurlijke wereld, als teken van de natuurwetten.

Werken met de Levensbloem is werken met de oorsprong en totaalheid van jezelf van atoom tot complete holistische energetische lichaam (emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel).

In de Webshop vind je verschillende Tesla Producten waarin de Levensbloem is opggenomen als extra krachtveld.

Hier zijn de data van de komende workshops. De meeste data worden echter in onderling overleg gemaakt dus vind je niet op de website.
Bij interesse mail me en dan kun je de datum meebepalen.

28 mei + 5 november 1-daagse workshop Communiceren met Dieren
16 april + 1 oktober + 3 november Empowerment Day
30 april + 17 september Workshop Tesla 7 Chakra Energy
2 april + 4 juni + 19 november Workshop Hondentaal

Veel liefs Marjolein

Animal Spirit - Marjolein van Vlodrop

Animal Spirit

passie en opleiding omgezet in health & happiness voor mens en dier.

Ik werk als holistisch coach/energy medicine therapeut voor individuen (pasgeborenen tot senioren), coaches, therapeuten en andere zorg professionals.

Animal Spirit biedt hulp door het loslaten van de diepste onderliggende oorzaken voor gedrag of gezondheid die uit balans is geraakt. Dit kan zich uiten op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en financieel. Al deze vlakken zijn aan elkaar gelinkt en alle informatie bevind zich in je energetisch systeem en kan dus worden opgespoord via energetische therapie. Deze blokkades/oorzaken kunnen ver terugliggen in jezelf of in je familielijn. Mens en dier zijn hier gelijk in en dus kan ik alle soorten therapie inzetten voor beiden. Omdat er geen grenzen aan energie verbonden zijn kan ik dus met iedereen op de hele wereld op afstand werken.
Als je deze obstakels weghaalt draagt dat bij tot een groter bewustzijn, een betere mindset en lichamelijk en geestelijk welbevinden voor mens en dier. Het zal je vrije wil vergroten waardoor je betere keuzes gaat maken die in lijn zijn met wat echt goed voor jou persoonlijk is.

Hieronder beschrijf ik in het kort wat je van Animal Spirit allemaal kunt verwachten. Meer info vind je uiteraard op de betreffende pagina's.

Mocht je na het lezen van de uitgebreidere info op de betreffende pagina's nog vragen hebben, of twijfelen of ik iets voor je kan doen, mail dan gerust!

warme groet, Marjolein van Vlodrop.

 • Tesla 7 Chakra Kleuren behandeling

  Tesla 7 Chakra Kleuren behandeling

  Deze behandeling is een eigen creatie van al mijn kennis en ervaring verenigd in een behandeling die binnen alle tijd en dimensies plaats vindt. Daarnaast worden alle 7 Tesla gekleurde chakra plaatjes ingezet om een sterke extra dimensie te geven aan het energetisch lichaam.

  Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam wordt je lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.

  Een balans van het hele systeem is de basis en een must voor genezing van lichaam en geest. Alle afzonderlijke chakra zijn gekoppeld aan essentiële organen en endocriene klieren. Ze zijn centra van bewustzijn die gekoppeld zijn aan het individu zijn personaliteit en spiritualiteit.

 • Workshop Tesla 7 Chakra Kleuren

  Workshop Tesla 7 Chakra Kleuren

  Werk met de oneindige kracht van de 7 gekleurde Tesla Chakra plaatjes, voor eigen gebruik en/of professionele inzet bij anderen, mens en dier.

  Vele mensen kennen de helende werking van de Tesla platen en hangers alsmede de anti EMF stralingsprocuten al en zijn er zeer tevreden over.

  Nu zijn er de 7 Chakra kleuren corresponderende ronde plaatjes die je afzonderlijk of in zijn geheel kan inzetten.

  Tijdens de workshop leer je hoe je ze kunt gebruiken, hoe ze werken en waarvoor.

 • Empowerment Day

  Empowerment Day

  Empowerment Day- een unieke inspirerende dag geheel bepaald door de deelnemers zelf!

  Een nieuw concept om de beste versie van jezelf te creëren op alle gebieden van je leven. Een dag om je hoogste potentieel te laten ontwaken.
  Alle kracht ligt in ons en het is een proces van loslaten en je bewustzijn verhogen dat dit mogelijk maakt.

  Waarom een nieuw concept? Omdat ik weet dat alles individueel is en daarom wil ik de deelnemers de kracht geven om de dag in te vullen met hun behoeften. Hoe mooi en effectief is dat!

 • Life Reset

  Life Reset

  Life Reset staat voor een zeer krachtige start in het loslaten van herhalend Karma. Het is een diepgaand programma in het neutraliseren van de negatieve gedachten, overtuigingen en patronen die steeds weer opduiken in ons hoofd en hart.

  Deze overtuigingen kunnen betrekking hebben op alle gebieden in je leven: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, seksueel, financieel, werk, enz. Ze blokkeren je om de juiste keuzes te maken voor jou, je hartenwensen en voor jouw specifiek doel in dit leven.

 • Ancestral Healing

  Ancestral Healing

  Met Ancestral Healing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het los te laten. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt net gelijk van je af.

  Deze methode is de meest effectieve en diepgaande methode om mee te werken en ik ben super dankbaar hiervoor.
   
   

 • Body Code System en Emotion Code

  Body Code System en Emotion Code

  The Body Code System en The Emotion Code is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor ziekte en gezondheidsklachten op te sporen en deze te behandelen.

  Het is een makkelijke en snelle techniek om op energetische wijze de vastzittende emoties en lichamelijke disbalansen in het lichaam op te sporen en deze vervolgens los te laten.
   

 • Anaflora remedies

  Anaflora remedies

  Anaflora remedies bestaat uit meer dan 200 enkelvoudige remedies, ontwikkeld voor mensen maar ook speciaal voor dieren. Anaflora remedies heeft zelfs dierspecifieke remedies dus speciaal voor paar, kat, hond, konijn, vogel etc.

  Door het veel grotere assortiment Anaflora versus Bach remedies kun je zeer specifiek een gevoel, emotie, gedrag maar ook lichamelijke gezondheidsproblemen aanpakken bij de oorzaak.

 • Dieren Communicatie

  Dieren Communicatie

  In de volksmond wordt ik vaak hondenfluisteraar, dierenfluisteraar of dierentolk genoemd maar dieren communicator heeft mijn voorkeur.

  Deze vorm van communicatie houdt in dat je door gebruik te maken van je intuïtie oftewel je telepatisch vermogen contact maakt met het dier en door middel van woorden, beelden, geluiden of gevoelens informatie door krijgt.

  Je kunt op deze manier communiceren met levende en overleden dieren en iedereen kan dit leren!
   

 • Healing Touch

  Healing Touch

  Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan binnen de gezondheidszorg in Amerika.

  Healing Touch voor mens en dier is een energieveld therapie, een energetiche behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling.

  De technieken van Healing Touch zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om het energiesysteem van mens of dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen.

  Healing Touch kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen bij dieren en bij mensen.

 • Tesla Energy

  Tesla Energy

  Tesla stelt net als vele andere "nieuwe wetenschappers" dat alles in deze stoffelijke wereld bestaat uit energie met een individuele vibratiefrequentie voor mens, dier en materie.

  Deze energie is van levensbelang!

  De persoonlijke vibratiefrequentie van ieder individu kan verstoord raken door bijvoorbeeld een ongeval, stress, scheiding enz.
   
   
   
   
   
   

Ervaringen

 • ik werk inmiddels al heel wat jaren samen met Marjolein. Niet alleen voor mezelf, maar voor mijn hele gezin. Of we nu tegen iets lichamelijks aanlopen of iets emotioneels, daar helpt ze ons in korte tijd doorheen met haar verschillende behandelingen en met de juiste woorden op het juiste moment. Het is heel fijn om iemand te hebben die niet oordeelt, maar luistert naar wat er is, je een eerlijke spiegel geeft en je daar doorheen helpt. Marinka

  Door de behandelingen van Marjolein doe ik mijn werk als coach met veel meer rust en vertrouwen. Ik kan sindsdien veel gemakkelijker loslaten, ik voel meer echte, diepe rust en het leukste vind ik nog wel dat ik hierdoor ook mijn eigen klanten op een diepere laag kan helpen. Mijn intuïtie voel ik veel sterker en ik kan er beter naar luisteren. Marinka

  Mijn zoontje heeft ze niet alleen van fysieke klachten af geholpen als baby (waar de osteopaat geen effect had), maar door haar behandelingen heeft hij ook veel meer zelfvertrouwen gekregen en staat hij veel sterker in het leven. Dat is ontzettend mooi om te zien!

  Ik gun iedereen een Marjolein in zijn/haar leven. Marinka Bil
  Marinka Bil
 • Marjoleins energiewerk heeft me enorm geholpen om te helen, te transformeren en meer in verbinding te komen met mezelf. Het heeft me geholpen om vrijer te leven, meer in mijn eigen energie te staan en anderen meer te kunnen helpen. Suze

  Marjolein is een geweldige luisteraar en een prachtig hartverwarmend persoon. Een van de dingen die ik geweldig vind aan Marjoleins energiewerk is dat het trauma's en andere ongemakken heelt, zonder dat je het opnieuw hoeft te beleven. Marjolein heeft me geholpen om de persoon te worden die ik wil zijn, waarvoor ik haar enorm dankbaar ben. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
  Suze 23 jaar jong
  Suze van der Zwet
 • We hebben 3 katten en 3 kleine hondjes die regelmatig (bijna continu) last hadden van oormijt. De gebruikelijke medicijnen diverse keren geprobeerd maar helaas mochten die niet veel helpen. Marjolein heeft me gewezen op BeGone van AnaFlora remedie, we hebben een aantal weken lang steeds de voorgeschreven druppeltjes in het drinkwater van de honden en katten gedaan en jawel hoor, al meer dan een jaar zijn de dieren oormijtvrij. Super!!
  M. in Spanje
 • Hartelijk bedankt voor de Anaflora remedie die ik twee weken geleden van je kreeg! Het was een remedie voor mezelf, omdat ik kampte met o.a. een gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid en onrust in mezelf. Al na drie dagen merkte ik heel duidelijk dat de remedie begon te werken, en hoe! Ik ben veel opgewekter, zekerder van mezelf en energieker. Ook ervaar ik meer rust in mezelf en heb ik meer vertrouwen gekregen. En dat voelt heel goed! Nogmaals bedankt voor de remedie en succes met je mooie werk.
  v. G. Te V.
 • Een hond die al zijn hele leven erg jaloers is en zich snel achtergesteld voelt, een jaar geleden heel erg ziek is geweest en moeilijk tegen veranderingen in zijn dagelijkse levenspatroon kan; tijdens de communicatieve sessie geeft hij aan zeker na zijn ziekte ontzettend veel behoefte te hebben aan rust. Na de Healing Touch behandeling met aromatherapie blijkt hij veel lekkerder in zijn vel te zitten; hij komt regelmatig even langs om te knuffelen (iets wat hij vroeger door zijn gecompliceerde karakterstructuur moeilijk kon) en lijkt een stuk verdraagzamer en vrolijker. Marjolein, dankjewel!
  T. te K.
 • Vandaag heb ik de workshop hondentaal begrijpen en toepassen bij Marjolein van Vlodrop. Het was weer een leerzame dag en erg leuk als je meer van honden wil begrijpen! Eigenlijk gaat een heel nieuwe wereld voor je open en krijg je veel meer begrip voor hun doen en laten. Ook leert Marjolein je hoe je als mens op dezelfde manier kunt leren commucieren met honden waardoor alles veel harmonieuzer gaat, echt heel erg fijn om te beleven. Zeker een aanrader.
  S. t A.
 • Both my dogs, Chico and Zeva, are adopted. Perhaps that is why they were having a hard time to deal with some situations. Zeva did not want to stay alone at home at all. It felt like she was afraid that I am going to give her away again. Chico, our little chihuahua, looked like he was always in pain. When Marjolein gave them both distance sessions which was a mix of allmost all her therapies I never expected to see the kind of improvement it brought them. Zeva became such a calm and gentle dog, it is impossible to describe. In the mornings she walks me and my husband to the front door, gives us kisses and then calmly returns to her bed. I can feel she still is a bit sad, but there is no drama or panicking anymore. Our boy Chico became such a lovely and playful bundle of joy. He used to find very difficult to climb the front stairs. I was guessing he had pain in his joints or something like that. After Marjolein worked with him, he is literally flying everywhere and what is most important, he stoped being grumpy, unhappy and sad dog. Thanks to Marjolein, our babies are much happier and healthier. From now on if I will need help with my dogs, without any doubts, I am going to contact Marjolein as she knows them best.
  L. in Norway
 • Onze Duitse herder Hera was een speelse en levenslustige hond totdat ze jaren geleden geschrokken is van het geluid van een vrachtwagen. Ze durfde niet meer naar buiten en lag alleen maar te bibberen van spanning, voor en tijdens de wandeling. Na verschillende gedragstherapeuten en interne rehabilitaties die een beetje hielpen, toch verder gezocht naar een oplossing. Online gezocht naar iemand die op een andere manier naar het gedrag van de hond kijkt en Animal Spirit sprak mij het meest aan. Marjolein gaf aan dat zij kon helpen met behandeling op afstand en een voor Hera afgestemde Anaflora remedie. Wij zagen onze Hera veranderen. Van een angstige nerveuze hond werd zij een blije meid die nu staat te trappelen om naar buiten te mogen. Ze speelt, ze is vrolijk, ze valt niet meer uit, ze is aanhankelijker en rustiger, kortom ze is echt veranderd. Wat heel fijn was, is dat Marjolein ons na elke sessie meldde wat ze had door gekregen van Hera en hoe wij het beste met Hera konden omgaan. Ook het feit dat wij tussendoor terecht konden met onze vragen en onzekerheden was erg fijn. Wij zijn Marjolein dankbaar voor haar geduld en begeleiding. De warmte en betrokkenheid van Marjolein heeft ons erg geholpen. We gaan nu anders met Hera om. Achteraf kan ik alleen maar zeggen: hadden we dit maar eerder geweten en gedaan. Wij kunnen Marjolein van harte aan iedereen aanbevelen.
  M. in Nederland
 • Ongelofelijk knappe en super correcte typering van onze parkiet! Heel fijn dat we nu weten wat hem dwars zit en de Anaflora Avian Wellness doet al onze vogels super goed!! Ze zijn een stuk verdraagzamer, relaxter, minder lawaaierig en vrolijker.
  E. in the Netherlands
 • Enige tijd geleden bij Marjolein de cursus intuïtief communiceren mogen volgen en dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. Ben heel blij dat ik het heb gedaan er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. De opzet en sfeer was uniek en maakte het voor mij mogelijk om te groeien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van communiceren met dieren. Ik ben dankbaar voor de klik met het gevoelsleven van onze dieren. De cursus is een aanrader voor een ieder die de relatie met zijn of haar huisdier wil uitdiepen en een stap te maken die niet veel mensen gegeven is, namelijk de stap van het respectvol en eerlijk communiceren met onze medebewoners. Denk vaak en met veel plezier en warme gevoelens terug aan de cursus. M.
  M.
 • Marjolein is niet alleen heel goed met dieren, maar ook met mensen. Ik kwam in eerste instantie bij haar voor onze twee katten, beide met hun eigen dingetjes waarbij ze niet lekker in hun vel zaten. Bij de ene uitte zich dat in het gedrag, bij de andere door aanhoudende blaasontstekingen (met blaasgruis). Uit de behandeling van Marjolein kwamen heel bijzondere zaken naar voren, en werden wij eigenlijk ook met onze neus op de feiten gedrukt. Wanneer wij niet lekker in ons vel zitten, negatief denken, enzovoorts, dan nemen dieren dat over. Met als gevolg dat zij klachten kunnen gaan ontwikkelen. Aan de hand daarvan besloot ik zelf ook een (en uiteindelijk nog vaker) behandeling van Marjolein te ondergaan, zowel op afstand als op locatie. Heerlijk om rust in je lichaam en hoofd te krijgen zonder er uitgebreid over te hoeven praten. Na afloop krijg ik telkens fijne inzichten waar ik mee aan de slag kan gaan, dit voelt zo goed. Inmiddels heb ik niet alleen twee gezonde katten die lekker in hun vel zitten, maar voel ik mezelf ook stukken beter én ze heeft zelfs ons zoontje kunnen helpen bij het verminderen van nekklachten en onrust. Ik zou een consult met Marjolein dus enorm aanraden!
  M. in Nederland

  Workshops

  Wij bieden op diverse locaties in Nederland workshops aan. Hieronder vind u de actueel beschikbare workshops. Klik op de workshop waarin u geïnteresseerd bent voor meer informatie en beschikbare locaties.

  Animal Spirit Hondentaal begrijpen en toepassen
  € 150,-

  € 75,-

  De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

  Aanmelden Nieuwsbrief

  Animal Spirit Betaalmethodes

  © 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.