webshop features

De winkelwagen is leeg

Workshops & Cursussen

18 maart 2018 beginners cursus

Wil je ook leren intuïtief communiceren met je eigen en andere dieren kom dan deze cursus van Animal Spirit volgen bij mij thuis of in Maarssen.
Ik geef de cursus in kleine groepjes en dit gebeurt per cursus in 3 dagdelen van 4,5 tot 5 uur of in 2 cursusdagen, beiden plus 1 x gratis oefenmiddag.

Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. En er is genoeg tijd om iedereen individueel te begeleiden. Je band met dieren zal enorm versterkt worden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan waar je in je dagelijkse leven in de omgang met mensen en situaties veel voordeel zal hebben. Je "onderbuik gevoel" zal sterker ontwikkelen.

Cursusdata en dus ook de startdata worden in overleg bepaald en dat kan door de week of in het weekend zijn of beiden.

meer info over deze workshop

14 oktober 2018

De workshop "Hondentaal begrijpen en toepassen" is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt.

Wil je ook op een begrijpelijke manier met uw hond communiceren qua lichaamstaal? Wil je respect en vertrouwen van uw hond winnen en met je gevoel leren werken in plaats van overheersing en controle? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan.

Cursusinhoud

Je leert hoe de kalmerende signalen van honden er uit zien en hoe je ze zelf kunt toepassen om met je hond te communiceren. Je leert hoe je een hond het beste kunt benaderen en betasten en wat een hond van fysieke aanraking vindt. Je leert stress te herkennen, te vermijden en reduceren.

Verder leer je wat herhaaldelijke, langdurige stress kan veroorzaken in een lichaam.  Honden zijn zeer conflictvermijdend in hun relatie met andere honden en ook mensen en daar kunnen we veel van leren. Deze oersignalen zijn de basis van de overleving van de hond. Kennis van de kalmerende oersignalen geeft de hondenbezitter een extra dimensie bij het interpreteren van het gedrag van zijn hond en kan de basis vormen voor een stressvrije omgang tussen mens en dier.
Respect en vertrouwen staat geheel aan de basis van een relatie tussen mens en hond. Dan is er geen plaats voor angst en agressie!

meer info over deze workshop

NIEUWE DATUM VOLGT

Wil je ook weten wie je totemdier is en je andere animal spirits zijn kom dan een workshop "Vind je animal spirits" doen bij mij in Koningsbosch of in Maarssen.

In je dagelijks leven, in de natuur, in je dromen en meditaties komen vaak beelden, woorden en wijsheid binnen van dieren die er zijn om je te helpen en begeleiden, wijsheid te brengen, raad te geven en te helpen antwoorden op vragen te vinden.

Om dit fenomeen zo positief en meest effectief te gaan benutten, moet je er mee leren omgaan.
Dat doe je in deze cursus: Wie zijn mijn animal spirits en wat kan ik ermee?

De middag/avond duurt circa 3,5 uur en voor drank en wat lekkers is gezorgd.

meer info over deze workshop

23 september 2018

Stap in de wereld van geur en natuurlijke medicijnen.

Wil jij je ook goed voelen, gezond zijn en volwassenen, kind en dier kunnen helpen bij alledaagse fysieke en emotionele problemen?
Wil je liever op een natuurlijke manier verkoudheid, pijn, vermoeidheid, emoties, stress of andere gezondheidsklachten verlichten?
Wil je een poetsmiddel dat bio is en 99% bacteriën doodt?

Stap dan in de wereld van Young Living essentiële oliën, ze zijn puur natuur en kunnen bijna je gehele medicijnkast vervangen met natuurlijke middelen.
Tijdens de workshop leer je hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze werken.

Cursusaanbod

We gaan een groot aantal oliën ruiken en bespreken en natuurlijk er is de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.
Aan bod komt o.a:

  • Wat is aromatherapie?
  • Waar moet je op letten bij aanschaf en gebruik?
  • Waarvoor en wanneer kun je essentiële oliën inzetten bij mens en dier?
  • Wat zijn de "EHBO" oliën?
  • Welke oliën kan ik gebruiken bij specifieke (lichamelijke) klachten?
  • Make and take bio (paleo proof) cosmetica maken : scrub, face oil, lipbalm en aromatherapie inhaler (face creme is optioneel)
  • De cosmetica wordt bewaard in miron violet glas dat uw producten beschermt tegen de invloed van licht

Kosten

De workshop "Aromatherapie" kost 75,00 euro p.p. voor circa 4 uur inclusief handout plus producten.

 

meer info over deze workshop