Animal Spirit - Marjolein van Vlodrop

Animal Spirit

passie en opleiding omgezet in complementaire zorg voor mens en dier.

Animal Spirit biedt een ondersteunend totaalpakket aan zorg voor dier en mens, door middel van (een combinatie van) holistische, energetische therapievormen en natuurlijke medicijnen. Hieronder beschrijf ik in het kort wat je van Animal Spirit allemaal kunt verwachten. Meer info vind je uiteraard op de betreffende pagina's.

Waarom zou je kiezen voor een holistische therapie van Animal Spirit?

 • wanneer een reguliere behandeling niet tot verbetering leidt
 • in plaats van of in combinatie met een reguliere behandeling
 • wanneer de reguliere medicatie teveel bijwerkingen heeft of er geen chemische medicijnen voor bestaan

Mocht je na het lezen van de uitgebreidere info op de betreffende pagina's nog vragen hebben, of twijfelen of ik iets voor je kan doen, mail dan gerust!

warme groet, Marjolein van Vlodrop.

AANBIEDING

tot en met 31 december

op alle Anaflora en Tesla Producten: 2e artikel voor de halve prijs
(de korting geldt automatisch op het goedkoopste product in uw winkelwagen)
een prachtig geschenk aan mens & dier, voor kerst of gewoon omdat je van ze houdt

 • BODY CODE SYSTEM EN EMOTION CODE

  BODY CODE SYSTEM EN EMOTION CODE

  The Body Code System en The Emotion Code is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor ziekte en gezondheidsklachten op te sporen en deze te behandelen.

  Het is een makkelijke en snelle techniek om op energetische wijze de vastzittende emoties en lichamelijke disbalansen in het lichaam op te sporen en deze vervolgens los te laten.
   

 • ANCESTRAL CLEARING

  ANCESTRAL CLEARING

  Met Ancestral Clearing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het los te laten. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt net gelijk van je af.

  Deze methode is de meest effectieve en diepgaande methode om mee te werken en ik ben super dankbaar hiervoor.
   
   

 • Anaflora remedies

  Anaflora remedies

  Anaflora remedies bestaat uit meer dan 200 enkelvoudige remedies, ontwikkeld voor mensen maar ook speciaal voor dieren. Anaflora remedies heeft zelfs dierspecifieke remedies dus speciaal voor paar, kat, hond, konijn, vogel etc.

  Door het veel grotere assortiment Anaflora versus Bach remedies kun je zeer specifiek een gevoel, emotie, gedrag maar ook lichamelijke gezondheidsproblemen aanpakken bij de oorzaak.

 • Dieren Communicatie

  Dieren Communicatie

  In de volksmond wordt ik vaak hondenfluisteraar, dierenfluisteraar of dierentolk genoemd maar dieren communicator heeft mijn voorkeur.

  Deze vorm van communicatie houdt in dat je door gebruik te maken van je intuïtie oftewel je telepatisch vermogen contact maakt met het dier en door middel van woorden, beelden, geluiden of gevoelens informatie door krijgt.

  Je kunt op deze manier communiceren met levende en overleden dieren en iedereen kan dit leren!
   

 • Healing Touch voor dieren

  Healing Touch voor dieren

  Healing Touch voor Dieren is een energieveld therapie, een energetiche behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling.

  De technieken van Healing Touch voor Dieren zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen.

  Healing Touch voor Dieren kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen.

 • Healing Touch voor mensen

  Healing Touch voor mensen

  Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan binnen de gezondheidszorg in Amerika.

  Het is inmiddels iedereen bekend dat energetische therapie het zelfgenezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

  Ook rondom ons lichaam stroomt energie die helpt meer in balans te komen.
   
   
   

 • Tesla Energie

  Tesla Energie

  Tesla stelt net als vele andere "nieuwe wetenschappers" dat alles in deze stoffelijke wereld bestaat uit energie met een individuele vibratiefrequentie voor mens, dier en materie.

  Deze energie is van levensbelang!

  De persoonlijke vibratiefrequentie van ieder individu kan verstoord raken door bijvoorbeeld een ongeval, stress, scheiding enz.

 • Bio-Well bodyscan

  Bio-Well bodyscan

  De GDV-methode is een computer registratie en analyse systeem van elektro-fotonische uitstraling van verschillende objecten (met name de menselijke vingers).

  Deze uitstraling is te “meten” door het plaatsen van objecten of bijvoorbeeld de vingers in het hoog intensieve elektromagnetische veld op de lens van het apparaat.
   

 • Stervens- begeleiding

  Stervens- begeleiding

  Het verlies van een dierbare (mens en dier) is altijd moeilijk, voor de meeste mensen vaak het moeilijkste dat we in het leven meemaken.

  Daarom is een goed afscheid zo belangrijk, een periode van intense vriendschap en zorgzaamheid waarin je je liefde en dankbaarheid kan uiten en waarin je ervoor kunt zorgen dat de overgang, het loslaten zo makkelijk mogelijk kan plaatsvinden.

Ervaringen

 • We hebben 3 katten en 3 kleine hondjes die regelmatig (bijna continu) last hadden van oormijt. De gebruikelijke medicijnen diverse keren geprobeerd maar helaas mochten die niet veel helpen. Marjolein heeft me gewezen op BeGone van AnaFlora remedie, we hebben een aantal weken lang steeds de voorgeschreven druppeltjes in het drinkwater van de honden en katten gedaan en jawel hoor, al meer dan een jaar zijn de dieren oormijtvrij. Super!!
  M. in Spanje
 • Hartelijk bedankt voor de Anaflora remedie die ik twee weken geleden van je kreeg! Het was een remedie voor mezelf, omdat ik kampte met o.a. een gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid en onrust in mezelf. Al na drie dagen merkte ik heel duidelijk dat de remedie begon te werken, en hoe! Ik ben veel opgewekter, zekerder van mezelf en energieker. Ook ervaar ik meer rust in mezelf en heb ik meer vertrouwen gekregen. En dat voelt heel goed! Nogmaals bedankt voor de remedie en succes met je mooie werk.
  v. G. Te V.
 • Een hond die al zijn hele leven erg jaloers is en zich snel achtergesteld voelt, een jaar geleden heel erg ziek is geweest en moeilijk tegen veranderingen in zijn dagelijkse levenspatroon kan; tijdens de communicatieve sessie geeft hij aan zeker na zijn ziekte ontzettend veel behoefte te hebben aan rust. Na de Healing Touch behandeling met aromatherapie blijkt hij veel lekkerder in zijn vel te zitten; hij komt regelmatig even langs om te knuffelen (iets wat hij vroeger door zijn gecompliceerde karakterstructuur moeilijk kon) en lijkt een stuk verdraagzamer en vrolijker. Marjolein, dankjewel!
  T. te K.
 • Vandaag heb ik de workshop hondentaal begrijpen en toepassen bij Marjolein van Vlodrop. Het was weer een leerzame dag en erg leuk als je meer van honden wil begrijpen! Eigenlijk gaat een heel nieuwe wereld voor je open en krijg je veel meer begrip voor hun doen en laten. Ook leert Marjolein je hoe je als mens op dezelfde manier kunt leren commucieren met honden waardoor alles veel harmonieuzer gaat, echt heel erg fijn om te beleven. Zeker een aanrader.
  S. t A.
 • Both my dogs, Chico and Zeva, are adopted. Perhaps that is why they were having a hard time to deal with some situations. Zeva did not want to stay alone at home at all. It felt like she was afraid that I am going to give her away again. Chico, our little chihuahua, looked like he was always in pain. When Marjolein gave them both distance sessions which was a mix of allmost all her therapies I never expected to see the kind of improvement it brought them. Zeva became such a calm and gentle dog, it is impossible to describe. In the mornings she walks me and my husband to the front door, gives us kisses and then calmly returns to her bed. I can feel she still is a bit sad, but there is no drama or panicking anymore. Our boy Chico became such a lovely and playful bundle of joy. He used to find very difficult to climb the front stairs. I was guessing he had pain in his joints or something like that. After Marjolein worked with him, he is literally flying everywhere and what is most important, he stoped being grumpy, unhappy and sad dog. Thanks to Marjolein, our babies are much happier and healthier. From now on if I will need help with my dogs, without any doubts, I am going to contact Marjolein as she knows them best.
  L. in Norway
 • Onze Duitse herder Hera was een speelse en levenslustige hond totdat ze jaren geleden geschrokken is van het geluid van een vrachtwagen. Ze durfde niet meer naar buiten en lag alleen maar te bibberen van spanning, voor en tijdens de wandeling. Na verschillende gedragstherapeuten en interne rehabilitaties die een beetje hielpen, toch verder gezocht naar een oplossing. Online gezocht naar iemand die op een andere manier naar het gedrag van de hond kijkt en Animal Spirit sprak mij het meest aan. Marjolein gaf aan dat zij kon helpen met behandeling op afstand en een voor Hera afgestemde Anaflora remedie. Wij zagen onze Hera veranderen. Van een angstige nerveuze hond werd zij een blije meid die nu staat te trappelen om naar buiten te mogen. Ze speelt, ze is vrolijk, ze valt niet meer uit, ze is aanhankelijker en rustiger, kortom ze is echt veranderd. Wat heel fijn was, is dat Marjolein ons na elke sessie meldde wat ze had door gekregen van Hera en hoe wij het beste met Hera konden omgaan. Ook het feit dat wij tussendoor terecht konden met onze vragen en onzekerheden was erg fijn. Wij zijn Marjolein dankbaar voor haar geduld en begeleiding. De warmte en betrokkenheid van Marjolein heeft ons erg geholpen. We gaan nu anders met Hera om. Achteraf kan ik alleen maar zeggen: hadden we dit maar eerder geweten en gedaan. Wij kunnen Marjolein van harte aan iedereen aanbevelen.
  M. in Nederland
 • Ongelofelijk knappe en super correcte typering van onze parkiet! Heel fijn dat we nu weten wat hem dwars zit en de Anaflora Avian Wellness doet al onze vogels super goed!! Ze zijn een stuk verdraagzamer, relaxter, minder lawaaierig en vrolijker.
  E. in the Netherlands
 • Enige tijd geleden bij Marjolein de cursus intuïtief communiceren mogen volgen en dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. Ben heel blij dat ik het heb gedaan er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. De opzet en sfeer was uniek en maakte het voor mij mogelijk om te groeien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van communiceren met dieren. Ik ben dankbaar voor de klik met het gevoelsleven van onze dieren. De cursus is een aanrader voor een ieder die de relatie met zijn of haar huisdier wil uitdiepen en een stap te maken die niet veel mensen gegeven is, namelijk de stap van het respectvol en eerlijk communiceren met onze medebewoners. Denk vaak en met veel plezier en warme gevoelens terug aan de cursus. M.
  M.
 • Marjolein is niet alleen heel goed met dieren, maar ook met mensen. Ik kwam in eerste instantie bij haar voor onze twee katten, beide met hun eigen dingetjes waarbij ze niet lekker in hun vel zaten. Bij de ene uitte zich dat in het gedrag, bij de andere door aanhoudende blaasontstekingen (met blaasgruis). Uit de behandeling van Marjolein kwamen heel bijzondere zaken naar voren, en werden wij eigenlijk ook met onze neus op de feiten gedrukt. Wanneer wij niet lekker in ons vel zitten, negatief denken, enzovoorts, dan nemen dieren dat over. Met als gevolg dat zij klachten kunnen gaan ontwikkelen. Aan de hand daarvan besloot ik zelf ook een (en uiteindelijk nog vaker) behandeling van Marjolein te ondergaan, zowel op afstand als op locatie. Heerlijk om rust in je lichaam en hoofd te krijgen zonder er uitgebreid over te hoeven praten. Na afloop krijg ik telkens fijne inzichten waar ik mee aan de slag kan gaan, dit voelt zo goed. Inmiddels heb ik niet alleen twee gezonde katten die lekker in hun vel zitten, maar voel ik mezelf ook stukken beter én ze heeft zelfs ons zoontje kunnen helpen bij het verminderen van nekklachten en onrust. Ik zou een consult met Marjolein dus enorm aanraden!
  M. in Nederland

  Workshops

  Wij bieden op diverse locaties in Nederland workshops aan. Hieronder vind u de actueel beschikbare workshops. Klik op de workshop waarin u geïnteresseerd bent voor meer informatie en beschikbare locaties.

  Animal Spirit Hondentaal begrijpen en toepassen
  € 99,-
  Animal Spirit Aroma Therapie
  € 75,-

  aanbieding november op alle Anaflora en Tesla producten 2de artikel halve prijs

  De door Animal Spirit/Marjolein van Vlodrop gebruikte technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, huisarts of andere traditionele arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.

  Aanmelden Nieuwsbrief

  Animal Spirit Betaalmethodes

  © 2018 Animal Spirit. Alle rechten voorbehouden.