webshop features

De winkelwagen is leeg

Nieuws

Op deze pagina kun je het laatste nieuws van Animal Spirit lezen, leuke wetenswaardigheden, tips, aankonigingen voor workshops en cursussen etc.

Mocht je zelf een interessant artikel of filmpje hebben? Laat het mij dan even weten en stuur een berichtje via de contactpagina!

Nieuws

14 oktober 2018

De workshop "Hondentaal begrijpen en toepassen" is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt.

Wil je ook op een begrijpelijke manier met uw hond communiceren qua lichaamstaal? Wil je respect en vertrouwen van uw hond winnen en met je gevoel leren werken in plaats van overheersing en controle? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan.

Cursusinhoud

Je leert hoe de kalmerende signalen van honden er uit zien en hoe je ze zelf kunt toepassen om met je hond te communiceren. Je leert hoe je een hond het beste kunt benaderen en betasten en wat een hond van fysieke aanraking vindt. Je leert stress te herkennen, te vermijden en reduceren.

Verder leer je wat herhaaldelijke, langdurige stress kan veroorzaken in een lichaam.  Honden zijn zeer conflictvermijdend in hun relatie met andere honden en ook mensen en daar kunnen we veel van leren. Deze oersignalen zijn de basis van de overleving van de hond. Kennis van de kalmerende oersignalen geeft de hondenbezitter een extra dimensie bij het interpreteren van het gedrag van zijn hond en kan de basis vormen voor een stressvrije omgang tussen mens en dier.
Respect en vertrouwen staat geheel aan de basis van een relatie tussen mens en hond. Dan is er geen plaats voor angst en agressie!

meer info over deze workshop
Nieuws

Vanaf heden werk ik ook vanuit Praktijk 046 te Groenstraat 13 in Geleen. Een mooie fijne praktijk voor beauty en wellness van buiten en van binnen.

Een plek waar je oa. terecht kunt voor hand en voetverzorging, diverse massages en gezondheidsbehandelingen en workshops.

praktijk 046 Geleen

 

meer info over deze workshop
Nieuws

 Paleo-Event-Logo

Animal Spirit neemt deel aan het 1ste Paleo Event in NL in Tilburg in de Koepelkerk. Een gezonde dag vol met lezingen, workshops, kraampjes, eten en drinken en life style.
Vergeet niet je tickets  vooraf te boeken  want op = op. De hele maand januari kunnen mensen hun ticket kopen met €10 korting, de early bird prijs. Ze betalen in deze periode slechts €37 euro per ticket (in plaats van €47). Animal Spirit zal deze dag de GDV energetische bodyscan aanbieden voor €50 ipv €65,00. Je kunt je vooraf al hiervoor opgeven via het contactformulier, dan plannen we een tijdstip voor de scan in. Meer info over de scan vind je onder aanbod en tickets en info event via http://www.paleoevent.nl

 

Nieuws

Omtrent de thema dag alternatieve dierenzorg ben ik uitgenodigd om een lezing te geven over complementaire dierenzorg.Hoe leuk en inspirerend! Ik verheug me enorm op de 60 studenten en ook hun enthousiasme en leergierigheid.

Nieuws

Deze workshop is interessant voor iedereen die samen met honden leeft en werkt, hoe lang je ook al honden in je leven hebt. Je leert respect en vertrouwen winnen en met je gevoel werken met dieren in plaats van overheersing en controle. Honden geven via lichaamstaal aan dat ze het liefst alle confrontatie mijden. Confrontaties die mensen wel snel geneigd zijn aan te gaan. Je leert hoe je een hond het beste kunt benaderen en betasten en wat een hond van fysieke aanraking vindt. Je leert stress te herkennen, te vermijden en reduceren en nog veel meer. De cursisten mogen alle onderwerpen aandragen die hun bezig houdt. Meer info en aanmelden vind je op workshop hondentaal.

Nieuws

De gevorderdencursus staat gepland voor 7 + 21 november 2015.

 

Wil je ook weten wat voor gedachtes, gevoelens en boodschappen je dieren hebben kom dan een cursus intuïtief communiceren met dieren volgen.
Ik geef les in kleine groepjes tot maximaal 5 personen Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. meer info cursus intuïtief communiceren met dieren

Nieuws

Voortaan geeft Animal Spirit de Raindrop behandeling voor de mens vanuit het gezondheidscentrum Calma te Koningsbosch.Gisteravond was de vuurdoop en heeft de eerste klant haar behandeling gekregen in de luxe omgeving. Het was weer genieten van de heerlijke aroma's.
Een afspraak kan overdag,  in de avond of op zaterdag worden ingepland.

Afspraak of vragen?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling, of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina of bel naar +31 (0)475 527 300.