webshop features

De winkelwagen is leeg

Op deze pagina's kun je ervaringen lezen van klanten van Animal Spirit.

Zelf jouw ervaring met Animal Spirit delen?

Dat kan! Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Hallo Marjolein,
Ik wil je laten weten dat ik baat heb bij het nemen van Anaflora Return to Joy. Het geeft zeker weer vreugde na een moeilijke tijd. Ik heb hem samen met mijn hond ingenomen. Een nieuw begin voor ons samen! V. te Z.

We hebben 3 katten en 3 kleine hondjes die regelmatig (bijna continu) last hadden van oormijt. De gebruikelijke medicijnen diverse keren geprobeerd maar helaas mochten die niet veel helpen. Marjolein heeft me gewezen op BeGone van AnaFlora remedie, we hebben een aantal weken lang steeds de voorgeschreven druppeltjes in het drinkwater van de honden en katten gedaan en jawel hoor, al meer dan een jaar zijn de dieren oormijtvrij. Super!!

Hartelijk bedankt voor de Anaflora remedie die ik twee weken geleden van je kreeg! Het was een remedie voor mezelf, omdat ik kampte met o.a. een gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid en onrust in mezelf. Al na  drie dagen merkte ik heel duidelijk dat de remedie begon te werken, en hoe! Ik ben veel opgewekter, zekerder van mezelf en energieker. Ook ervaar ik meer rust in mezelf en heb ik meer vertrouwen gekregen. En dat voelt heel goed! Nogmaals bedankt voor de remedie en succes met je mooie werk.
v. G. Te V.

Een hond die al zijn hele leven erg jaloers is en zich snel achtergesteld voelt, een jaar geleden heel erg ziek is geweest en moeilijk tegen veranderingen in zijn dagelijkse levenspatroon kan;
tijdens de communicatieve sessie geeft hij aan zeker na zijn ziekte ontzettend veel behoefte te hebben aan rust.
Na de Healing Touch behandeling met aromatherapie blijkt hij veel lekkerder in zijn vel te zitten; hij komt regelmatig even langs om te knuffelen (iets wat hij vroeger door zijn  gecompliceerde karakterstructuur moeilijk kon) en lijkt een stuk verdraagzamer en vrolijker. Marjolein, dankjewel! T. te K.

Vandaag heb ik de workshop hondentaal begrijpen en toepassen bij Marjolein van Vlodrop. Het was weer een leerzame dag en erg leuk als je meer van honden wil begrijpen! Eigenlijk gaat een heel nieuwe wereld voor je open en krijg je veel meer begrip voor hun doen en laten. Ook leert Marjolein je hoe je als mens op dezelfde manier kunt leren commucieren met honden waardoor alles veel harmonieuzer gaat, echt heel erg fijn om te beleven. Zeker een aanrader. S. t A.

Ineens was onze lieve poes Kareltje weggelopen. We begrepen er niets van. Karel kwam nooit verder als de achtertuin en wilde altijd na een poosje direct weer naar binnen. En nu was ze helemaal weg. Grote zorgen natuurlijk. Wij hebben overal in de buurt gezocht, alle huizen aangebeld om in schuren te kijken en uren over straat gelopen, zoekend naar Karel. Wij kwamen terecht bij Marjolein en zij heeft ons vanaf dat moment direct geweldig begeleid. Ze legde duidelijk wat ze ging doen en gaf helder aan wat ze kon doen. Even later kregen we al het eerste bericht dat ze contact met Karel had gelegd. Kareltje leefde dus nog. Voor ons een grote geruststelling maar ook zorgen dat ze ergens alleen was. Gelukkig gaf Marjolein aan dat ze haar moed aan het geven was en dat Karel dus niet echt alleen was. Erg fijn om te horen. De boodschappen die Marjolein doorkreeg van Karel waren zo ongelooflijk raak en kenmerkend voor Karel, ook gaf ze de perfecte omschrijving van onze andere kat Frits (een druktemaker om niets, beter kan ik het zelf niet verwoorden) en dat de katten een bijzondere band hadden. We voelden direct dat ze inderdaad goed contact had met Karel. Gedurende de avond bleef Marjolein in contact met Karel en gaf ons steeds updates van hoe het ging. Dat gaf ons een fijn gevoel. Toen het uiteindelijk bedtijd was gaf ze ons een gerust gevoel dat wij konden gaan slapen en dat Karel het zou begrijpen. Marjolein ging nog even door om Karel moed te geven en kracht om naar huis te gaan en gaf aan dat ze hoopte dat Karel aan zou komen wandelen in de nacht. En ja hoor om zes uur in de ochtend stond Karel verdwaasd in onze tuin. We konden onze ogen niet geloven. Ze is nu heerlijk thuis en we verwennen haar schandalig. Omdat ze zich absoluut nog niet lekker voelt van het hele gebeuren verzorgt Marjolein ook nog eens de nazorg. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij meer dan tevreden zijn over de behandeling van Animal Spirit / Marjolein. Iedere dierenliefhebber weet dat het je grootste nachtmerrie is als je dier zomaar ineens weg is en je niet weet waar ze is en of ze nog leeft. Marjolein maakte het voor ons stukken verdraaglijker, maar vooral voor Karel. Karel was niet alleen in deze moeilijke tijd en ze gaf ons allemaal ook nog eens een happy end. Zonder enige twijfel zou ik Animal Spirit aanbevelen. Wij vertrouwen onze dieren volledig toe aan Marjolein. Marjolein nogmaals bedankt voor je hulp en je steun, ik weet niet hoe we je ooit hiervoor kunnen bedanken. Dank! Familie Honingh

Vijf jaar geleden haalden we een 9 jarige hond uit het asiel Korte tijd later blijkt ze ernstig ziek en 4 maanden later overlijdt ze! Shiva geeft in het gesprek met jou aan dat het heel goed met haar gaat. Ze heeft rust gevonden en is haar laatste baasjes dankbaar voor de prettige laatste periode die ze bij hen heeft mogen doormaken. Ze voelt dat haar bazinnetje nog steeds erg verdrietig wordt bij de gedachte aan haar (dat klopt, het overlijden van Shiva ervaart de eigenares nog steeds als iets traumatisch) en ze hoopt dat dit verandert in een positief gevoel: haar bazin dient juist blij en sterk te worden bij de gedachte aan haar, ook zij denkt vol liefde en genegenheid aan de laatste periode van haar leven.! Angstig voor de terugkoppeling voordat ik je had gesproken, erna was ik er blij mee en kan ik eindelijk op een positieve manier aan het rouwproces beginnen. T. te K.

Door allerlei zaken kon ik geen rust vinden en was ik niet wezenlijk in staat me te binden aan mijn jongste hond. Na één week samen een Anaflora remedie ingenomen te hebben, voelde ik me rustiger worden en konden we voor het eerst sinds jaren van elkaar genieten. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Met de gedrags/omgangstips is onze verstandhouding ook veel beter en duidelijker geworden en daagt hij ons niet meer uit. Helemaal super! B te K.