webshop features

De winkelwagen is leeg

 

Dierentolk....?  Hondenfluisteraar.....?  Dierenfluisteraar.....?  Dierencommunicator!

In de volksmond wordt wat ik doe vaak hondenfluisteraar, dierenfluisteraar, dierentolk en ik weet niet wat genoemd. Zelf noem ik me een dierencommunicator omdat ik dat de meest juiste benaming vind. Deze vorm van communicatie houdt in dat je door gebruik te maken van je intuïtie oftewel je telepatisch vermogen contact maakt met het dier en door middel van woorden, beelden, geluiden of gevoelens informatie door krijgt. Je kunt op deze manier communiceren met levende en overleden dieren. Deze beide vormen van communicatie komen tot stand met eventueel een foto en basisinformatie over het dier. Het enige dat ik wil weten is de naam, leeftijd (overlijdensdatum) en de naam en het adres van de mens waar het dier bij woont. Voorafgaand aan een gesprek doe ik altijd een meditatie voor mezelf en het dier in kwestie en na afloop wordt het gesprek besproken met de aanvrager, per email, telefoon of beiden.

Een consult Communiceren met dieren kan tijdsintensief omdat ik me geheel aanpas aan het dier tijdens de communicatie als ook aan de mens met de terugkoppeling en al met al kunt u voor een consult rekenen op 3 tot 4 uur van mijn tijd.

Belangrijk te zeggen is dat communicatie alleen maar plaats vindt met toestemming van mens en dier!

Hoe verloopt een sessie?

Wat er gebeurt tijdens een communicatiesessie met een dier is dat het over zichzelf vertelt, zijn karakter beschrijft, gevoelens en klachten doorgeeft alsmede boodschappen. Ik krijg dit binnen via gevoelens, gedachten, beelden en weten (woorden). De persoon waar het dier bij woont kan vooraf vragen doorgeven waar ik een antwoord op vraag van het dier. Uiteraard kan ik ook boodschappen van de mens doorgeven aan het dier. Verder doe ik soms op aanvraag een bodyscan van het dier en kan daarmee recente en oudere klachten opsporen.

Kosten van communiceren met dieren

Een consult kost 90 euro. Daarin zit ook een terugkoppeling per telefoon plus een geschreven verslag van het consult.