webshop features

De winkelwagen is leeg

Aromatherapie

aromatherapie 2Wat is aromatherapie met essentiële oliën?

Een extra impuls aan lichaam en geest kan gegeven worden met een essentiële olie met therapeutische eigenschappen. Dit zijn zeer zuivere oliën, extracten van de (onbespoten) plant, boom of vrucht waarin de werkzame stoffen, de levenssappen, van de plant zitten. Deze werkzame stoffen zorgen voor afweer (o.a. van insecten, schimmels, bacteriën en virussen), werken immuunsysteem versterkend, pijnstillend, ontstekingsremmend etc etc. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van essentiële oliën voor mensen en dieren en dit onderzoek bevestigd steeds de traditionele genezende claims van oudsher:
De inzet is bijna oneindig en ze kunnen bijna alle chemische medicijnen vervangen. Chemische medicijnen zijn namelijk ontwikkeld vanuit de natuurlijke variant maar zijn daarbij het doel misgeschoten omdat ze de oorzaak niet aanpakken , alleen de symptomen. Dat doen essentiële oliën wel nog! Ze werken op moleculair en energetisch niveau en gaan op zoek naar waar ze nodig zijn in het lichaam.

Oliën behoren tot de eerste medicijnen die mensen gebruikten. Rijke Grieken en Romeinen werden in de oudheid begraven met essentiële oliën en er was een tijd dat deze oliën kostbaarder waren dan goud. 

De werking van essentiële oliën

  • Essentiële therapeutische oliën zijn bacterie-, schimmel- en viruswerend. Afhankelijk van de olie in meer of mindere mate, maar elke essentiële olie bevat deze eigenschappen.
  • Daarnaast bevatten essentiële oliën veel antioxidanten.
  • Elke olie heeft zijn eigen frequentie of trilling en deze geeft onder andere de specifieke eigenschap weer: rustgevend of juist opwekkend, huidgenererend of bloedzuiverend enzovoort.

Er zijn oliën beschikbaar om te ondersteunen bij o.a. blessures, pijn, ontstekingen, diarree, chronische aandoeningen, kanker maar ook emotionele trauma’s of stress.

Waarom alleen de Young Living Essentiële Oliën?

Animal Spirit werkt uitsluitend met de 100% pure essentiële oliën van Young Living omdat die van "seed to seal" gecontroleerd worden. Dat wil zeggen dat Young Living het gehele proces van het groeien, oogsten, destilleren en produceren tot en met bottelen in beheer heeft. Er wordt nog steeds gebruik gemaakt van de originele, oude, langzamere methode van destileren waarbij er een lagere temperatuur wordt gebruikt waardoor de honderden componenten in iedere olie intact blijven. Na het destileren worden er door Young Living meerdere testen uitgevoerd om te zien of het product goed genoeg is anders wordt het doorverkocht. Zo een intensieve controle en kwaliteitscheck ken ik van geen andere firma. Er is wetenschappelijk onderzoek naar de producten van Young Living gedaan, met uitstekende resultaten. Deze zijn terug te vinden is op de site van Young Living.

Een ander voordeel van het werken met Young Living is dat ze als enige ter wereld (bij mijn weten) voedingssupplementen combineren met essentiële oliën. Een groot assortiment voor mens en dier dat ik al jaren met veel succes in de praktijk inzet!

Kortom ik werk graag en veel met aromatherapie met behulp van de essentiële oliën van Young Living en het succes van deze natuurlijk medicijnen is vaak overweldigend.

Prijzen

Kijk hier voor de prijzen

Afspraak of vragen?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling, of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina of bel naar +31 (0)475 527 300.