webshop features

De winkelwagen is leeg

Bijna iedereen heeft wel eens van remedies gehoord zoals van Bach bloesemsBach remedies of Rescue Remedy maar omdat Anaflora zeer vele malen uitgebreider is en je daardoor veel individueler kunt werken en ook speciaal voor dieren is ontwikkeld, is Animal Spirit overgestapt van Bach naar Anaflora. De ervaring wijst dat ze veel doeltreffender zijn. De geestelijke toestand van mens en dier speelt een belangrijke rol in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte. Met Anaflora remedies pak je ook de oorzaak aan in plaats alleen het gevolg.

naar de webshopMeer info over kant-en-klare anaflora's en over op maat gemaakte remedies lees je in onderstaande tabjes.
De producten kun je kopen in onze webshop!

Anaflora remedies - hoe en wat

Anaflora Remedies voor Dieren en hun mensen zijn vrij nieuw in Nederland. Ze zijn samengesteld en gemaakt door Sharon Callahan en haar dieren. Een bijzondere vrouw met bijzondere gaven. Zij heeft meer dan 200 enkelvoudige remedies ontwikkeld speciaal voor dieren en zelfs dierspecifieke remedies ontwikkeld dus speciaal voor paar, kat, hond etc. Door het grote assortiment kun je zeer specifiek een gevoel, emotie c.q. gedrag maar ook gezondheidsprobleem aanpakken. 

"Formules": kant en klare Anaflora bloesemremedies

Anaflora heeft een groot aantal kant en klare formules ontwikkeld die als eerste-hulpmiddel ingezet kunnen worden. U kunt op basis van de beschrijving zelf uitzoeken en bepalen welke u in zou willen zetten voor u dier of uzelf. De formules hebben een zeer positieve invloed op lichaam en geest van het dier maar ook de mens waar het dier bij hoort als deze de Anaflora ook mee innemen. Anaflora remedies kunnen namelijk samen met het dier ingenomen worden (dit hoeft echter niet perse) zodat het effect nog sterker wordt.

Vind je het moeilijk om de juiste Anaflora formule uit te zoeken omdat er meerdere van toepassing zijn? Geen probleem, je kunt ook 2 verschillende formules inzetten en dan één week de ene en de andere week de andere remedie aan je dier geven (of zelf innemen).

Op maat gemaakte bloesemremedies, speciaal voor uw dier (en/of uzelf!)

Kunt u niet goed bepalen welke kant en klare formule u zelf zou moeten inzetten of wilt u een nog gerichtere aanpak voor uw dier dan kunt u een op maat gemaakte Anaflora remedie voor het specifieke individu (dier of mens) ontvangen. Daarvoor stuurt u een email met informatie en foto van het dier en via intuïtief contact wordt de remedie bepaald. In de webshop kunt deze terugvinden als allereerste item.

Wat kost een Anaflora remedie?

Onderstaande prijzen zijn inclusief 6 % btw. Je hoeft geen verzendkosten te betalen!

  • een Anaflora Formule van 30ml: €29,95
  • een Anaflora Tick Mist van 120ml: €49,95
  • een op maat gemaakte Anaflora van 30ml (samengesteld voor een dier of mens): €44,95

Wanneer kun je Anaflora gebruiken?

Anaflora kun je gebruiken voor je dier én voor jezelf in onderstaande gevallen:

veranderingen zoals verhuizen, uit logeren, gezinsuitbreiding, herplaatsing, verlatingsangst, paniek, heimwee, angst voor onweer, vuurwerk, auto's, brommers of andere zaken, gedragsproblemen, als aanvullende zorg of ondersteuning bij een ziekte, na een operatie of verwonding, onzindelijkheid, emotionele trauma’s, shock, grote stress, onverdraagzaamheid, apathie, lusteloosheid, depressie, te onderdanig zijn, nervositeit, wagenziekte, overbezorgdheid, bezitterigheid, jaloezie, verlegen of onzeker gedrag, overgevoeligheid, angstagressie, sterven/euthanasie, maar er zijn nog veel meer aanleidingen dan hier op te noemen valt.

Wijze van innemen

Een Anaflora bloesem remedie heeft geen negatief effect en kun je nooit overdoseren dus zeer veilig in gebruik. 

Bij ieder flesje ontvang je er een duidelijke gebruiksaanwijzing van Animal Spirit bij. Over het algemeen heeft een individu 2 à 3 maal daags 4 druppels nodig en daarmee doe je soms tot 8 weken met een flesje.